Ja takk, jeg tar to


Ingen problem med flere brillepar, når du får glassene i den ene brillen til halv pris!


Prøve linser i sommer?


Kontaktlinser finnes i ulike materialer, størrelser, fuktighetsnivå og krumning på linsen. Dette har mye å si for komfort og synsskarphet så derfor bør en optiker hjelpe deg å finne de som passer dine øyne best. 


Vi tar vare på øynene dine - bestill synstest hos din optiker


Det som er uklart for deg, er klart for oss - og vi har en klar oppfattelse av hva som er den beste måten å ivareta øyehelsen din på. Hos oss forholder du deg til én fast optiker, som kjenner din historikk og gir deg de beste rådene.

Bestill en synsundersøkelse hos oss allerede i dag!


Øynene dine vil elske Pure 01-day kontaktlinser


Pure 01-day kontaktlinser fås kun hos Alliance Optikk. Pure 01-day er komfortable endagslinser som beskytter øynene dine mot dehydrering, samtidig som den gir deg klart syn hele dagen. Den perfekte linse for en aktiv hverdag! Opplev brillefrihet med kontaktlinser.


Dailies Total1 linser - kontaktlinsene du ikke merker


Nå kan du prøve Dailies Total1 kontaktlinser gratis i 10 dager hos din optiker.

Nesten 9 av 10 brukere er enige i at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så komfortable at de føles som ingenting.


Maui Jim - solbriller med overlegen beskyttelse for øynene


Maui Jim - solbriller fra Hawaii med eller uten styrke. Alle solbrillene fra Maui Jim er polariserte, fargeforsterkende, antirefleksbehandlet, har optiske glass med herdet overflate, har vann- og fettavvisende overflate.


Små øyne trenger også beskyttelse


Solbriller er like viktig som solkrem, både for små og store. Barnesolbrillene bør være polariserte som gir små øyne beskyttelse mot UV-stråler og god komfort. Gjør deg og dine klare for sommeren!


Unngår tørre øyne


Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege eller optiker. Tørre øyne, eller tørt øye-syndrom, er en tilstanden gir ubehag, synsforstyrrelser og en ustabil tårefilm og kan potensielt skade øyets overflate. Tilstanden ledsages av at tårefilmen blir skadet og betennelse på øyets overflate kan oppstå.© 2019 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies