Meny

Medlemsfordeler for Norsk elbilforening


Et godt syn er grunnleggende for å kunne kjøre bil på en på en sikker og trygg måte. Nettopp derfor er Alliance Optikk stolt samarbeidspartner med Norsk Elbilforening - for å bidra til tryggere bilførere på norske veier.

Les mer

Kjærlighet ved første blikk: Øyets vitenskap


Utforsk hvordan kjærlighet ved første blikk er mer enn en følelse, men en vitenskapelig prosess der synet vårt og hjernens kjemi spiller sammen. Lær om pupillenes reaksjon og hjernens kjemiske dans av dopamin og oksytocin som påvirker våre følelser av tilknytning og glede.

Les mer

Opplev en ny æra av brilleglass - Pure Vario AiZ gir deg synet du fortjener!


Oppdag den ultimate synsopplevelsen med Pure Vario AiZ brilleglass! Disse skreddersydde progressive glassene er designet for å optimalisere synsfeltene og er tilpasset slik du bruker øynene dine. Opplev klart og behagelig syn som aldri før.

Les mer

Nyhet! Pure 30-days PRO kontaktlinser


Pure 30-days PRO er våre nyeste månedslinser som bevarer 95 % av fuktigheten i hele 16 timer og gir klart og skarpt syn fra morgen til kveld. Kontaktlinsene er også tilpasset deg med skjeve hornhinner eller behov for progressiv korrigering.

Les mer

Slik kombinerer du briller og linser


Briller og linser - ja, takk begge deler. Å veksle mellom briller og kontaktlinser gir deg ekstra frihet og komfort.

Les mer

Briller til Cuba! Har du briller du ikke bruker lenger?


Støtt vårt hjelpeprosjekt med å donere dine gamle briller til det cubanske folket. Sammen hjelpe de som ser dårlig på Cuba til en enklere hverdag og økt livskvalitet.

Les mer

Klarer du å fokusere på de viktige tingene i livet?


Et brilleglass er ikke bare et brilleglass. Vi har glass som forbedrer synet ditt, og så har vi glass som utnytter potensialet i øynene dine til det maksimale. Riktige brilleglass gir optimalt syn for dine øyne, så kan du fokusere på de viktige tingene i livet.

Les mer

NYHET! Precision1 endagslinser


PRECISION1™ er kontaktlinser som er lette å bruke og enda lettere å bli glad i. Linsene er komfortabel selv etter 16 timers bruk. Er du klar til å prøve nye linser?

Les mer

Små øyne trenger også beskyttelse


Solbriller er like viktig som solkrem, både for små og store. Solbriller til barn bør være polariserte som gir små øyne best beskyttelse mot UV-stråler og gir god komfort.

Les mer

Pure kontaktlinser - perfekt for en aktiv livsstil


Pure 01-day er komfortable endagslinser for alle synsfeil. Prøv de hos din optiker eller kjøp i nettbutikken!

Les mer

Har du tørre eller rennende øyne?


Tårene renner og renner - kanskje svir det og er sårt? Kjenner du deg igjen? Sannsynligheten for at du da har tørre øyne er ganske stor. Alliance Optikk har spesialkompetanse for å hjelpe deg med tørre, rennende eller såre øyne.

Les mer

Beskytt øynene med gode solbrilleglass!


Solbrente øyne? Ja, det går faktisk an å bli solbrent på øynene, også i Norge! Da ker det viktig med solbriller med styrke og beskyttelse mot UV-stråling.

Les mer

Dailies Total1 - kontaktlinsene du ikke merker


Prøv Dailies Total1 kontaktlinser hos din optiker. Nesten 9 av 10 brukere er enige i at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så komfortable at de føles som ingenting.

Les mer

Progressive briller gir deg godt syn på alle avstander


Ser du godt på nært hold, men har problemer på lang avstand - eller er det omvendt? Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Med progressive briller får du brilleglass som gir deg godt syn på alle avstander.

Les mer

Raske briller / sportsbriller med din styrke


En god sportsbrille med styrke som er tilpasset nettopp din sport gir høy synskomfort og en bedre treningsøkt.

Les mer

Bruk av munnbind kan gi irriterte og tørre øyne


Enten munnbindet brukes hele dager, eller bare av og til, kan dette gi irriterte og tørre øyne. Thealoz Duo er fuktighetsgivende øyedråper kan hjelpe.

Les mer

Velg riktige kontaktlinser


Små er de, men akk så behagelige. I alle fall om de er tilpasset deg. Vi hjelper deg å velge kontaktlinser – i takt med at øynene dine forandrer seg og teknologien utvikles. På tide å bytte type, kanskje?

Les mer

Progressive linser for klart syn på alle avstander


Med multifokale linser kan du se klart både på langt hold, mellomavstand og og nært.

Les mer

Prøve linser?


Kontaktlinser finnes i ulike materialer, størrelser, fuktighetsnivå og krumning på linsen. Dette har mye å si for komfort og synsskarphet så derfor bør en optiker hjelpe deg å finne de som passer dine øyne best. 

Les mer

Unngå tørre øyne


Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege eller optiker. Tørre øyne, eller tørt øye-syndrom, er en tilstanden gir ubehag, synsforstyrrelser og en ustabil tårefilm og kan potensielt skade øyets overflate. Tilstanden ledsages av at tårefilmen blir skadet og betennelse på øyets overflate kan oppstå.

Les mer

Vi tar vare på øynene dine - bestill synstest hos din optiker


Det som er uklart for deg, er klart for oss - og vi har en klar oppfattelse av hva som er den beste måten å ivareta øyehelsen din på. Hos oss forholder du deg til én fast optiker, som kjenner din historikk og gir deg de beste rådene.
Bestill en synsundersøkelse hos oss allerede i dag!

Les mer
Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja