Progressive briller gir deg godt syn på alle avstander


Nært, fjernt, langt eller kort - eller kanskje begge deler?

Ser du godt på nært hold, men har problemer på lang avstand - eller er det omvendt? Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Med progressive briller får du brilleglass som gir deg godt syn på alle avstander. Nå får du også 1000 kr rabatt ved kjøp av progressiv brille!


Beskytt øynene med gode solbrilleglass!


Solbrente øyne? Ja, det går faktisk an å bli solbrent på øynene, også i Norge! Det er deilig med sol, varme og lys - og lysten til å nyte det lengst mulig er selvsagt tilstede. Da kan kanskje et par nye solbriller med styrke og beskyttelse mot UV-stråling gjøre susen?


Har du tørre eller rennende øyne?


Tårene renner og renner - kanskje svir det og er sårt? Kjenner du deg igjen? Sannsynligheten for at du da har tørre øyne er ganske stor.

Alliance Optikk har spesialkompetanse for å hjelpe deg med tørre, rennende eller såre øyne.


Unngå tørre øyne med Thealoz Duo øyedråper


Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege eller optiker. Tørre øyne, eller tørt øye-syndrom, er en tilstanden gir ubehag, synsforstyrrelser og en ustabil tårefilm og kan potensielt skade øyets overflate. Tilstanden ledsages av at tårefilmen blir skadet og betennelse på øyets overflate kan oppstå.


Progressive linser for klart syn på alle avstander


Multifokale kontaktlinser er utviklet for at du skal se godt på nær, mellomavstand og avstand. Det betyr at du kan lese tekstmeldinger, se veiskilt eller få øye på gjenstander langt unna.


Kvalitetsforskjeller på brilleglass


Det kan faktisk være brilleglassene det kommer an på. Det finnes glass som forbedrer synet ditt, og så finnes det glass som utnytter potensialet i øynene dine til det maksimale. Ditt valg av brilleglass har avgjørende betydning for din daglige trivsel.

Lyst til å vite mer? Spør oss, da vel!


Ja takk, jeg tar to


Ingen problem med flere brillepar, når du får glassene i den ene brillen til halv pris!


Nysgjerrig på å prøve linser?


Kontaktlinser finnes i ulike materialer, størrelser, fuktighetsnivå og krumning på linsen. Dette har mye å si for komfort og synsskarphet så derfor bør en optiker hjelpe deg å finne de som passer dine øyne best. 


Vi tar vare på øynene dine - bestill synstest hos din optiker


Det som er uklart for deg, er klart for oss - og vi har en klar oppfattelse av hva som er den beste måten å ivareta øyehelsen din på. Hos oss forholder du deg til én fast optiker, som kjenner din historikk og gir deg de beste rådene.

Bestill en synsundersøkelse hos oss allerede i dag!


Øynene dine vil elske Pure 01-day kontaktlinser


Pure 01-day kontaktlinser fås kun hos Alliance Optikk. Pure 01-day er komfortable endagslinser som beskytter øynene dine mot dehydrering, samtidig som den gir deg klart syn hele dagen. Den perfekte linse for en aktiv hverdag! Opplev brillefrihet med kontaktlinser.


Dailies Total1 linser - kontaktlinsene du ikke merker


Nå kan du prøve Dailies Total1 kontaktlinser gratis i 10 dager hos din optiker.

Nesten 9 av 10 brukere er enige i at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så komfortable at de føles som ingenting.


Maui Jim - solbriller med overlegen beskyttelse for øynene


Maui Jim - solbriller fra Hawaii med eller uten styrke. Alle solbrillene fra Maui Jim er polariserte, fargeforsterkende, antirefleksbehandlet, har optiske glass med herdet overflate, har vann- og fettavvisende overflate.


Små øyne trenger også beskyttelse


Solbriller er like viktig som solkrem, både for små og store. Barnesolbrillene bør være polariserte som gir små øyne beskyttelse mot UV-stråler og god komfort. Gjør deg og dine klare for sommeren!© 2020 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies