Progressive briller og linser gir deg klart syn på alle avstander


Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Men fortvil ikke - du trenger bare ta turen til oss for en synsundersøkelse, så finner vi briller eller linser som passer til deg.

Akkurat nå har vi tilbud på progressive briller og linser slik at du kan se klart på alle avstander!


Øynene dine vil elske Pure 01-day kontaktlinser


Pure 01-day kontaktlinser fås kun hos Alliance Optikk. Pure 01-day er komfortable endagslinser som beskytter øynene dine mot dehydrering, samtidig som den gir deg klart syn hele dagen. Den perfekte linse for en aktiv hverdag! Opplev brillefrihet med kontaktlinser.


Dailies Total1 linser - kontaktlinsene du ikke merker


Nå kan du prøve Dailies Total1 kontaktlinser gratis i 10 dager hos din optiker.

Nesten 9 av 10 brukere er enige i at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så komfortable at de føles som ingenting.


Maui Jim - solbriller med overlegen beskyttelse for øynene


Maui Jim - solbriller fra Hawaii med eller uten styrke. Alle solbrillene fra Maui Jim er polariserte, fargeforsterkende, antirefleksbehandlet, har optiske glass med herdet overflate, har vann- og fettavvisende overflate.


Små øyne trenger også beskyttelse


Solbriller er like viktig som solkrem, både for små og store. Barnesolbrillene bør være polariserte som gir små øyne beskyttelse mot UV-stråler og god komfort. Gjør deg og dine klare for sommeren!


Unngår tørre øyne


Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege eller optiker. Tørre øyne, eller tørt øye-syndrom, er en tilstanden gir ubehag, synsforstyrrelser og en ustabil tårefilm og kan potensielt skade øyets overflate. Tilstanden ledsages av at tårefilmen blir skadet og betennelse på øyets overflate kan oppstå.© 2019 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no