Meny

Dailies Total1 - kontaktlinsene du ikke merker


Prøv Dailies Total1 kontaktlinser hos din optiker. Nesten 9 av 10 brukere er enige i at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så komfortable at de føles som ingenting.

SE KAMPANJEN

Ja takk, jeg tar to briller


De fleste har stor glede av flere briller, når du får brilleglassene i den ene brillen til halv pris!

SE KAMPANJEN

Har du tørre eller rennende øyne?


Tårene renner og renner - kanskje svir det og er sårt? Kjenner du deg igjen? Sannsynligheten for at du da har tørre øyne er ganske stor. Alliance Optikk har spesialkompetanse for å hjelpe deg med tørre, rennende eller såre øyne.

SE KAMPANJEN

Kvalitetsforskjeller på brilleglass


Det kan faktisk være brilleglassene det kommer an på. Det finnes glass som forbedrer synet ditt, og så finnes det glass som utnytter potensialet i øynene dine til det maksimale. Ditt valg av brilleglass har avgjørende betydning for din daglige trivsel.
Lyst til å vite mer? Spør oss, da vel!

SE KAMPANJEN

Pure kontaktlinser - perfekt for en aktiv livsstil


Pure 01-day er komfortable endagslinser for alle synsfeil. Fås kun hos Alliance Optikk.

SE KAMPANJEN

Progressive briller gir deg godt syn på alle avstander


Ser du godt på nært hold, men har problemer på lang avstand - eller er det omvendt? Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Med progressive briller får du brilleglass som gir deg godt syn på alle avstander.

SE KAMPANJEN

NYHET! Precision1 endagslinser


Når du begynner å bruke PRECISION1-kontaktlinser, vil en helt ny verden åpne seg for deg. En verden av komfort og frihet. Er du klar til å prøve noe nytt?

SE KAMPANJEN

Beskytt øynene med gode solbrilleglass!


Solbrente øyne? Ja, det går faktisk an å bli solbrent på øynene, også i Norge! Da ker det viktig med solbriller med styrke og beskyttelse mot UV-stråling.

SE KAMPANJEN

Raske briller / sportsbriller med din styrke


En god sportsbrille med styrke som er tilpasset nettopp din sport gir høy synskomfort og en bedre treningsøkt.

SE KAMPANJEN

Bruk av munnbind kan gi irriterte og tørre øyne


Enten munnbindet brukes hele dager, eller bare av og til, kan dette gi irriterte og tørre øyne. Thealoz Duo er fuktighetsgivende øyedråper kan hjelpe.

SE KAMPANJEN

Velg riktige kontaktlinser


Små er de, men akk så behagelige. I alle fall om de er tilpasset deg. Vi hjelper deg å velge kontaktlinser – i takt med at øynene dine forandrer seg og teknologien utvikles. På tide å bytte type, kanskje?

SE KAMPANJEN

Progressive linser for klart syn på alle avstander


Med multifokale linser kan du se klart både på langt hold, mellomavstand og og nært.

SE KAMPANJEN

Prøve linser?


Kontaktlinser finnes i ulike materialer, størrelser, fuktighetsnivå og krumning på linsen. Dette har mye å si for komfort og synsskarphet så derfor bør en optiker hjelpe deg å finne de som passer dine øyne best. 

SE KAMPANJEN

Unngå tørre øyne


Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege eller optiker. Tørre øyne, eller tørt øye-syndrom, er en tilstanden gir ubehag, synsforstyrrelser og en ustabil tårefilm og kan potensielt skade øyets overflate. Tilstanden ledsages av at tårefilmen blir skadet og betennelse på øyets overflate kan oppstå.

SE KAMPANJEN

Vi tar vare på øynene dine - bestill synstest hos din optiker


Det som er uklart for deg, er klart for oss - og vi har en klar oppfattelse av hva som er den beste måten å ivareta øyehelsen din på. Hos oss forholder du deg til én fast optiker, som kjenner din historikk og gir deg de beste rådene.
Bestill en synsundersøkelse hos oss allerede i dag!

SE KAMPANJEN

Øynene dine vil elske Pure 01-day kontaktlinser


Pure 01-day kontaktlinser fås kun hos Alliance Optikk. Pure 01-day er komfortable endagslinser som beskytter øynene dine mot dehydrering, samtidig som den gir deg klart syn hele dagen. Den perfekte linse for en aktiv hverdag! Opplev brillefrihet med kontaktlinser.

SE KAMPANJEN

Små øyne trenger også beskyttelse


Solbriller er like viktig som solkrem, både for små og store. Solbriller til barn bør være polariserte som gir små øyne best beskyttelse mot UV-stråler og gir god komfort.

SE KAMPANJEN

Maui Jim - solbriller med overlegen beskyttelse


Maui Jim - solbriller fra Hawaii med eller uten styrke. Alle solbrillene fra Maui Jim er polariserte, fargeforsterkende, antirefleksbehandlet, har optiske glass med herdet overflate, har vann- og fettavvisende overflate.

SE KAMPANJEN
Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja