Meny
NYHET!

Pure Vario-AiZ
progressive brilleglass

Tilpasset dine øyne ved hjelp av VR-teknologi

Opplev en ny æra av brilleglass - Pure Vario-AiZ gir deg synet du fortjener!


Akkurat som vi har sko tilpasset vår løpestil, kosmetikk tilpasset vår hudtype og innhold tilpasset våre smaker – nå er tiden inne for endre bedre skreddersydde progressive brilleglass.

Som med alt annet vi gjør, har vi alle en unik måte å se verden på, som utvikler seg gjennom barndommen og endrer seg i takt med alderen.

Øyets bevegelsesmønster er den visuelle strategien vi bruker for å observere verden rundt oss. Vi beregner øyets bevegelsesmønster ved å oppdage koordinasjonen mellom øynenes og hodets bevegelser som en person naturlig gjør når man ser på objekter i omgivelsene. Dette mønsteret utvikles i barndommen og endres gjennom livet i takt med utviklingen av øyebevegelsessystemet og som respons på ytre stimuli. Vario-AiZ tar hensyn til akkurat dette, ved å tilpasses din individuelle øyebevegelse.

Med Vario-AiZ vil du oppleve maksimal synsklarhet uansett hvor du ser. Brillene tilpasses akkurat dine behov, og du trenger ikke lenger å tilpasse deg brillene – brillene tilpasser seg deg! Du vil nyte en enestående visuell opplevelse, med et bredere synsfelt, uavhengig av om du ser på ting langt unna, på mellomavstand eller nært hold.

Fordeler for deg:

 • 1.
  Uovertrufne synsfelt

 • 2.
  Minimalisering av aberrasjoner (forvrengninger)

 • 3.
  Reduksjon av svømmeffekt

 • 4.
  Gir en mer behagelig og ergonomisk posisjon

 • 5.
  Maksimal synsskarphet og komfort

Progressive briller

Uten progressive brilleglass er øynene dine frie til å se omgivelsene dine på en naturlig måte uten begrensninger.

Når du bruker progressive brilleglass, blir din visuelle opplevelse begrenset i forhold til omgivelsene. Vario-AiZ setter en ny standard for progressive brilleglass i verden. For å minimere begrensningene forårsaket av progressive brilleglass, må designet være perfekt tilpasset øyets bevegelsesmønster. Dette er grunnen til at VARIO-AiZ bruker et økosystem av teknologier som gjør det mulig å utvikle progressive brilleglass som er skreddersydd for akkurat din måte å se på.

Øyets bevegelsesmønstertest:

 • En revolusjonerende teknologi som integrerer studier og tolkning av øyets bevegelsesmønster.
 • Gir en nøyaktig synsanalyse for hver enkelt bruker.
 • Evaluerer øyets signal på alle avstander
 • Kontrollert miljø som ikke påvirkes av variasjoner
 • Indikerer de områdene av brillen som brukeren naturlig retter blikket mot
 • Den visuelle løsningen tilbyr brukeren ubegrenset, naturlig syn som er tilpasset deres unike måte å se verden på.

Tilpassning med VR-brille

Pure Vario AiZ - VR-brille

Integrerer evaluering og forståelse av øyets bevegelsesmønster med VR-teknologi:

Ved hjelp av virtuell virkelighet (VR) samler øyets bevegelsesmønster-teknologi inn data om hver enkelt brukers unike måte å se på, og bruker dette til å gi en nøyaktig og gjentakbar diagnose som brukes til å skape den perfekte progressive løsningen for den individuelle brukeren. Resultatene viser at VARIO-AiZ-målet er en kvantitativ beskrivelse av den unike og individuelle måten vi ser verden som omgir oss på. Eksakt og gjentakbar.

Morphing:

Morphing refererer til en jevn og progressiv overgang fra én form til en annen, akkurat som i filmruller eller fuglevinger. Resultatet er progressive brilleglass som gir deg maksimalt synsfelt og ubegrenset, naturlig syn tilpasset din unike VARIO-AiZ-måte å se på.

Binocular Symmetry System balanserer nivået av bildeforvrengninger på begge sider av korridoren, slik at mengden uskarphet oppfattet av hvert øye blir lik og reduseres til et minimum. Dette forbedrer det binokulære synet og gir bredere synsfelt, spesielt i områder med mellomdistanse og nær avstand.

Pure Vario AiZ - progressive brilleglass

Teknologi

 • 1.
  Slimshape:

  Garantert minimal tykkelse og større styrkeområde som tilbys. Innfatningen er alltid sentrert, noe som gir en positiv effekt for gradientfargede linser. Unngår skarpe kanter og forlenger levetiden.

 • 2.
  Optidata:

  Optidata korrigere optiske avvik og kompenserer for forskjellen i styrke mellom den kliniske resepten og resultatet når brukeren har på seg brillene, for å gi best mulig synsskarphet.

 • 3.
   Digitech Inside:

  Med Digitech Inside får brukerne en lengre vertikal sone med 100% tillegg. Dette bidrar til bedre tilpasning og komfortabelt syn på nært hold.

 • 4.
  Digi Mapping Technology:

  Tilpasset brilleglass for høy kontrastbilde og bredere synsfelt – opptil 30% sammenlignet med konvensjonelle brilleglass.

 • 5.
  Aberration Control System 2.0:

  Korrigerer sfærisk aberrasjon og astigmatiske forvrengninger i stor grad for optimal klarhet med forbedret perifert syn.

 • 6.
  Design Balance Technology:

  Redusert forstørrelse med bredere synsfelter for naturlig syn og bedre estetikk.

Her kan du kjøpe Pure Vario AiZ brilleglass

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja