Meny

Unngå tørre øyne med Thealoz Duo øyedråper


Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege eller optiker. Tørre øyne, eller tørt øye-syndrom, er en tilstanden gir ubehag, synsforstyrrelser og en ustabil tårefilm og kan potensielt skade øyets overflate. Tilstanden ledsages av at tårefilmen blir skadet og betennelse på øyets overflate kan oppstå.

Thealoz Duo® er en ny klasse øyedråper for behandling av tørre og skadde øyne. Produktet er en unik kombinasjon av trehalos og natriumhyaluronate for beskyttelse av hornhinnen ved tørre øyne. Kombinasjonen beskytter, fukter og smører hornhinnen og lindrer symptomer ved tørre øyne som kløe, svie eller rennende øyne.
Thealoz Duo fungerer uansett om du har milde, middels eller alvorlige plager med tørre øyne. Grunnen til dette er at uansett alvorlighetsgrad har du med tørre øyne nytte av både fukt og beskyttelse. Effekten av dråpene varer i 4 timer sammenlignet med 40 minutter for dråper med kun hyaluronsyre. Det betyr at du ikke behøver dryppe så ofte.

Bruksmåte:

1 dråpe i hvert øye, så ofte det trengs i løpet av dagen.
Thealoz Duo® inneholder ikke konserveringsmiddel og kan derfor brukes sammen med kontaktlinser.
Thealoz Duo® inneholder minimum 300 dråper og kan brukes i inntil 3 måneder etter åpning.

Trehalos er en naturlig forekommende substans i mange planter og dyr som overlever i ekstremt tørre miljøer. Stoffet har beskyttende, antioksiderende og fuktende egenskaper.

  • Stabiliserer cellemembranene
  • Hindrer uttørking (død) av cellene

Natriumhyaluronat er et naturlig polysakkarid som finnes i menneskets øye og har unike vannbindende egenskaper. De vannbindende egenskapene gir en bedre fukting og smøring av hornhinnens overflate.

  • Øker kontakttiden med hornhinnen
  • Reduserer fordampning av tårefilmen
Thealoz Duo kan brukes sammen med kontaktlinser

Det er vanlig at personer som bruker kontaktlinser kan få problemer med tørre øyne. Tips til deg som er kontaktlinsebruker: drypp en dråpe på hver linse før den settes på (på linsens konkave del) og tas ut, samt ved behov i løpet av dagen. Smøring av linsen gjør innsetting og uttak lettere. Det blir også mer behagelig å ha på linsen gjennom hele dagen.

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja