Meny

Ledige stillinger

Nedenfor finner du ledige stillinger i våre medlemsbutikker. Ta kontakt med den aktuelle butikken ved spørsmål.


Ekstrahjelp/optikerassistent søkes til Alliance Optikk Midt-Telemark på Bøsenteret


Som optikerassistent bistår du kunden gjennom hele kundeveien fra valg av innfatning, brilleglass, service og salg. Du skal også kunne utføre enkelt verkstedsarbeid, tilpassing av briller og linseopplæring . Det stilles ingen krav til forkunnskaper, da opplæring vil bli gitt.

Vi ser etter deg som:

 • Ønsker å jobbe ettermiddager/kvelder og lørdager, og dag/kveld ved ferieavviklinger.
 • Er grundig og nøyaktig
 • Er selvstendig og fleksibel
 • Er interessert i mote, form og farge
 • Er innstilt på å komme på jobb med et smil for å bidra til et positivt arbeidsmiljø og for at kundene skal føle seg godt ivaretatt

Noe jobbing på dagtid kan i perioder også forekomme ved behov, og dersom det passer for begge parter.

Vi tilbyr:

 •  Tett oppfølgning
 • Grundig og god opplæring
 • Et faglig og spennende arbeid!

 

Søknaden leveres fortrinnsvis til Kari Line på Alliance Optikk Midt-Telemark på Bøsenteret, evt sendes på mail: kariline@allianceoptikk.no. Søknadene behandles fortløpende og aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Ved evt. spørsmål ring oss på tlf. 35 95 30 90

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Alliance Optikk Enebakk søker Tilkallingsvikar/Optikerassistent


Som optikerassistent bistår du kunden gjennom hele kundeveien fra valg av innfatning, brilleglass, service og salg. Du skal kunne avlaste optiker med spesialiserte oppgaver som forundersøkelse, enkelte verkstedarbeid og opplæring av kontaktlinsebruker. Det stilles ingen krav til optiske forkunnskaper, da opplæring vil bli gitt, men en fordel om du har erfaring med salg og kundeservice fra før.

Som person er du:

 • Serviceinnstilt, salgsorientert, ansvarsbevisst og selvstendig.
 • Ønsker å tilegne deg kunnskap og læring.
 • Ønsker å gjøre en forskjell i folks liv!
 • Har relevant erfaring innen bransjen, kundeservice eller helsefag, er et pluss!
 • Har pågangsmot, nysgjerrig -øye for detaljer, sans for mote og salg.

 

Vi tilbyr:

 • Tett oppfølgning
 • Grundig og god opplæring
 • Mulighet for faglig påfyll
 • Og et spennende hverdag!

 

Krav:

 • Fordel med erfaring fra salg og kundeveiledning.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknaden kan gjerne leveres i butikken eller sendes på mail: ahmed.jama@allianceoptikk.no de behandles fortløpende og aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Ved evt. spørsmål ring daglig leder på tlf. 405 24 190

Les mer her


Alliance Optikk Brandbu søker optiker i 100% stilling


Alliance Optikk Brandbu har ansatt optiker, daglig leder og autorisert audiograf.

Vår optiker har sluttet og vi søker derfor etter arvtaker i 100% stilling. Vi har nytt og moderne utstyr samt at vi har en egen hørsel avdeling som tilbyr salg og etterkontroller på høreapparater.
På sikt er det også muligheter for eierskap/medeierskap etter nærmere avtale.

Er du optiker og vil ha mer info? Ta kontakt med daglig leder Guro på telefon 940 84 449 eller Send CV til brandbu@allianceoptikk.no
Nobelsgate 1, 2760 Brandbu


Optiker søkes til Ål – 50-80% stilling


Hos Alliance Optikk Ål har vi en fin gjeng med kunder som bruker oss som sin fastoptiker. Vi brenner for faget og er opptatt av å finne den riktige synsløsningen for alle våre kunder. Vi utfører grundige øyehelseundersøkelser med oppdatert utstyr både for brillekunder og linsekunder. I tillegg tilbyr vi service og reparasjon av høreapparat og hørselshjelpemidler via HearMe. I butikken selger vi også klokker og kikkerter, og utfører batteriskift.

Vi har stort fokus på trivsel, kompetanse, mål og utvikling, noe som har gitt oss prisen som Årets Butikk av kjeden. Vi er selvstendig, men medlem av Alliance Optikk som gir oss mange gode kollegaer, faglige kurs og konsepter til butikkdriften.

Vi søker en optiker som er:

 • Faglig dyktig
 • Gjerne med linsekompetanse
 • Selvstendig
 • Serviceinnstilt
 • Nysgjerrig og lærevillig
 • Glad i mennesker

De ansatte er i stor grad med på å forme sin egen arbeidshverdag. Det praktiseres frihet under ansvar og de tas med på råd med hensyn til utvikling av butikken.
Ål i Hallingdal er et eldorado for de som liker å være i fjellet (både sommer som vinter), med alle sine tur/sykkelstier, og ikke minst slalåmbakker og skiløyper som finnes som vinteren.
Lurer du på noe? Kontakt daglig leder og eier, Målfrid S. Bergaplass på malfrid@bergaplass.no eller tlf 905 58 238. Stilligen er ledig umiddelbart og søknader behandles derfor forløpende.


Optikere søkes til Tromsø


Optik Spesialbutikken søker to optikere i 100% fast stilling, med eller uten linsekompetanse.

Optik Spesialbutikken er to kombinasjonsbutikker med optikk og ur sentralt beliggende i Tromsø. En midt i sentrum og en på Jekta Storsenter. Butikkene har moderne og flotte lokaler. Vi er god på de beste designerne på ur og briller. Vi er 12 ansatte, herav 4 optikere m/ kontaktlinsekompetanse.
Vi kan tilby et hyggelig og attraktivt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver. Vi har tett samarbeid med øyelege, har godt utstyrte synsprøverom med bl.a. funduskamera, perimeter, pachymetri, corneatopograf og bølgefrontanalyse mm.  Lønn etter avtale.
Butikken har stort fokus på trivsel både for ansatte og kunder. De ansatte er i stor grad med på å forme sin egen arbeidshverdag. Det praktiseres frihet under ansvar og de tas med på råd med hensyn til utvikling av butikken.
Tromsø er en herlig by i nord med fantastiske muligheter innen friluftsliv, sport, jakt og fiske, ski og fjellturer både sommer og vinterstid. Her er det kort vei mellom fjord og fjell!
Tromsø er kjent for sitt yrende cafe og uteliv. Tromsø er også en universitetsby der det er lett og trives. Vi er kjent for å være åpne og inkluderende. Nærmere presentasjon av Tromsø på visitromso.no

Har du lyst til å komme og hilse på oss før du bestemmer deg, så spanderer vi turen til seriøse interessenter.
Høres dette interessant ut og du har lyst til å vite mer tar du kontakt med:
Daglig leder Steffen Andre Hansen på tlf 99 64 44 73 eller steffen@spesialbutikken.no
Søknad merkes Optiker og sendes: steffen@spesialbutikken.no 
Vi gleder oss til å høre fra deg!


Optiker til Raufoss


Alliance Optikk-Ur Raufoss søker optiker i 50% stilling

 • faglig bevisst
 • selvstendig
 • serviceinnstilt
 • salgs-orientert og kan jobbe i butikk
 • glad i mennesker
 • fleksibel

Butikken vår ligger rett utenfor AMFI Kjøpesenter på Raufoss, og vi trives godt i våre moderne og lyse lokaler som ligger på gateplan. Det er gode åpningstider hos oss (mandag- fredag 10:00 til 17:00) og vi møter daglig mange hyggelige kunder som fortjener de beste produktene.  Synsprøverommet vårt har topp moderne utstyr  og vi tilhører Alliance Optikk kjeden som gir oss mange gode kolleger rundt om i Norge. Hos oss er fag i høysetet og vi prioriterer fagkurs hvert år. Hos oss kan du være med å forme din egen arbeidsdag. Tiltredelse snarest.
Har du spørsmål angående stillingen ring Roy Hubred på tlf: 61 19 11 96 eller mail på roy.raufoss@alliancenorge.no
Send også søknad på roy.raufoss@alliancenorge.no
Vi gleder oss til å høre fra deg!


Optiker: Møre og Romsdal


Lyst til å komme et skritt videre i karrieren? Utviklende jobb – Hyggelig miljø – Medeierskap. Istad Ur & Optikk AS søker optiker i 100% fast stilling, med eller uten kontaktlinsekompetanse.

Istad Ur & Optikk AS er en kombinasjonsbutikk med optikk, ur og gullsmedvarer sentralt beliggende i Åndalsnes. Butikken har moderne og trivelige lokaler, utvidet og oppusset i november 2012. Vi er 6 ansatte, herav 2 optikere m/ kontaktlinsekompetanse.

 • Vi kan tilby et hyggelig og attraktivt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver. Gode åpningstider. Vi har tett samarbeid med øyelege, har godt utstyrt synsprøverom med bl.a. funduskamera, perimeter, pachymetri, corneatopograf og bølgefrontanalyse. Lønn etter avtale.
 • De ansatte har store muligheter til å medvirke i butikkenes valg av merkevarer og sortiment.
 • Butikken har stort fokus på trivsel både for ansatte og kunder. De ansatte er i stor grad med på å forme sin egen arbeidshverdag. Det praktiseres frihet under ansvar og de tas med på råd med hensyn til utvikling av butikken.
 • Det vil også være mulighet for medeierskap etter hvert og du blir selvfølgelig tilbudt konkurransedyktige betingelser. Setter du pris på vakker natur og friluftsliv er dette stedet for deg.

Åndalsnes er en by med unike muligheter innen friluftsliv, sport, jakt og fiske, sommer og vinterstid. Her er det kort vei mellom fjord og fjell! Det arrangeres festivaler som Norsk Fjellfestival og Rauma Rock, og vi er en attraktiv cruisehavn om sommeren. God korrespondanse med tog og buss, ca 1 time til Molde Lufthavn med bil.
Har du lyst til å komme og hilse på oss før du bestemmer deg, så spanderer vi turen til seriøse interessenter.
Høres dette interessant ut og du har lyst til å vite mer tar du kontakt med rekrutteringsansvarlig i Optikkpartner Thanh Tran på telefon 915 88 278 eller mail Thanh@optikkpartner.no

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja