Nedenfor finner du ledige stillinger i våre medlemsbutikker. Ta kontakt med den aktuelle butikken ved spørsmål.

 


Optiker søkes til Ål – 50-80% stilling

Hos Alliance Optikk Ål har vi en fin gjeng med kunder som bruker oss som sin fastoptiker. Vi brenner for faget og er opptatt av å finne den riktige synsløsningen for alle våre kunder. Vi utfører grundige øyehelseundersøkelser med oppdatert utstyr både for brillekunder og linsekunder. I tillegg tilbyr vi service og reparasjon av høreapparat og hørselshjelpemidler via HearMe. I butikken selger vi også klokker og kikkerter, og utfører batteriskift.

Vi har stort fokus på trivsel, kompetanse, mål og utvikling, noe som har gitt oss prisen som Årets Butikk av kjeden. Vi er selvstendig, men medlem av Alliance Optikk som gir oss mange gode kollegaer, faglige kurs og konsepter til butikkdriften.

Vi søker en optiker som er:

 • Faglig dyktig
 • Gjerne med linsekompetanse
 • Selvstendig
 • Serviceinnstilt
 • Nysgjerrig og lærevillig
 • Glad i mennesker

De ansatte er i stor grad med på å forme sin egen arbeidshverdag. Det praktiseres frihet under ansvar og de tas med på råd med hensyn til utvikling av butikken.

Ål i Hallingdal er et eldorado for de som liker å være i fjellet (både sommer som vinter), med alle sine tur/sykkelstier, og ikke minst slalåmbakker og skiløyper som finnes som vinteren.

Lurer du på noe? Kontakt daglig leder og eier, Målfrid S. Bergaplass på malfrid@bergaplass.no eller tlf 905 58 238. Stilligen er ledig umiddelbart og søknader behandles derfor forløpende.

 


 

Optikere søkes til verdens fineste by for naturglade mennesker

Optik Spesialbutikken søker to optikere i 100% fast stilling, med eller uten linsekompetanse.

Optik Spesialbutikken er to kombinasjonsbutikker med optikk og ur sentralt beliggende i Tromsø. En midt i sentrum og en på Jekta Storsenter. Butikkene har moderne og flotte lokaler. Vi er god på de beste designerne på ur og briller. Vi er 12 ansatte, herav 4 optikere m/ kontaktlinsekompetanse.

Vi kan tilby et hyggelig og attraktivt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver. Vi har tett samarbeid med øyelege, har godt utstyrte synsprøverom med bl.a. funduskamera, perimeter, pachymetri, corneatopograf og bølgefrontanalyse mm.  Lønn etter avtale.

Butikken har stort fokus på trivsel både for ansatte og kunder. De ansatte er i stor grad med på å forme sin egen arbeidshverdag. Det praktiseres frihet under ansvar og de tas med på råd med hensyn til utvikling av butikken.

Tromsø er en herlig by i nord med fantastiske muligheter innen friluftsliv, sport, jakt og fiske, ski og fjellturer både sommer og vinterstid. Her er det kort vei mellom fjord og fjell!

Tromsø er kjent for sitt yrende cafe og uteliv. Tromsø er også en universitetsby der det er lett og trives. Vi er kjent for å være åpne og inkluderende. Nærmere presentasjon av Tromsø på visitromso.no

 

Har du lyst til å komme og hilse på oss før du bestemmer deg, så spanderer vi turen til seriøse interessenter.

Høres dette interessant ut og du har lyst til å vite mer tar du kontakt med:
Daglig leder Steffen Andre Hansen på tlf 99 64 44 73 eller steffen@spesialbutikken.no

Søknad merkes Optiker og sendes: steffen@spesialbutikken.no 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 


 

Optiker søkes til Raufoss!
Alliance Optikk-Ur Raufoss søker optiker i 50% stilling som er

 • faglig bevisst
 • selvstendig
 • serviceinnstilt
 • salgs-orientert og kan jobbe i butikk
 • glad i mennesker
 • fleksibel

Butikken vår ligger rett utenfor AMFI Kjøpesenter på Raufoss, og vi trives godt i våre moderne og lyse lokaler som ligger på gateplan. Det er gode åpningstider hos oss (mandag- fredag 10:00 til 17:00) og vi møter daglig mange hyggelige kunder som fortjener de beste produktene.  Synsprøverommet vårt har topp moderne utstyr  og vi tilhører Alliance Optikk kjeden som gir oss mange gode kolleger rundt om i Norge. Hos oss er fag i høysetet og vi prioriterer fagkurs hvert år. Hos oss kan du være med å forme din egen arbeidsdag. Tiltredelse snarest.

Har du spørsmål angående stillingen ring Roy Hubred på tlf: 61 19 11 96 eller mail på roy.raufoss@alliancenorge.no

Send også søknad på roy.raufoss@alliancenorge.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

 


 

Lyst til å komme et skritt videre i karrieren?

En spennende mulighet i naturskjønne omgivelser i Møre & Romsdal
Utviklende jobb – Hyggelig miljø – Medeierskap

Istad Ur & Optikk AS søker optiker i 100% fast stilling, med eller uten kontaktlinsekompetanse.

Istad Ur & Optikk AS er en kombinasjonsbutikk med optikk, ur og gullsmedvarer sentralt beliggende i Åndalsnes. Butikken har moderne og trivelige lokaler, utvidet og oppusset i november 2012. Vi er 6 ansatte, herav 2 optikere m/ kontaktlinsekompetanse.

 • Vi kan tilby et hyggelig og attraktivt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver. Gode åpningstider. Vi har tett samarbeid med øyelege, har godt utstyrt synsprøverom med bl.a. funduskamera, perimeter, pachymetri, corneatopograf og bølgefrontanalyse. Lønn etter avtale.
 • De ansatte har store muligheter til å medvirke i butikkenes valg av merkevarer og sortiment.
 • Butikken har stort fokus på trivsel både for ansatte og kunder. De ansatte er i stor grad med på å forme sin egen arbeidshverdag. Det praktiseres frihet under ansvar og de tas med på råd med hensyn til utvikling av butikken.
 • Det vil også være mulighet for medeierskap etter hvert og du blir selvfølgelig tilbudt konkurransedyktige betingelser. Setter du pris på vakker natur og friluftsliv er dette stedet for deg.

Åndalsnes er en by med unike muligheter innen friluftsliv, sport, jakt og fiske, sommer og vinterstid. Her er det kort vei mellom fjord og fjell! Det arrangeres festivaler som Norsk Fjellfestival og Rauma Rock, og vi er en attraktiv cruisehavn om sommeren. God korrespondanse med tog og buss, ca 1 time til Molde Lufthavn med bil.

Har du lyst til å komme og hilse på oss før du bestemmer deg, så spanderer vi turen til seriøse interessenter.

Høres dette interessant ut og du har lyst til å vite mer tar du kontakt med rekrutteringsansvarlig i Optikkpartner Thanh Tran på telefon 915 88 278 eller mail Thanh@optikkpartner.no

 


Optiker søkes til Sogndal

Sogn Synssenter er medlem av Alliance Optikk, en fagdrevet optikerkjede som er opptatt av øyehelse, faglig rådgivning, kvalitet i vårt daglige arbeid og god service. Vi er i dag en optiker og to butikkmedarbeidere.

Som medlem av Alliance Optikk har vi tilgang på markedets beste konsepter og kan selv velge våre produkter. Hos oss vil arbeidsdagen være variert da arbeidsoppgavene vil være både klinisk arbeid, verkstedarbeid og kundeveileder/salg. Forretningen ligger utenfor kjøpesenter og tradisjonelle åpningstider.

Sogndal er en bygd på Vestlandet med 7000 innbyggere, beliggende ved Sognefjorden i storslått natur. Er du glad i friluftsliv og idrett, byr stedet på store muligheter. Høyskolen i Sogn og Fjordane ligger i Sogndal og har et stort studentmiljø. Bygda er også kjent for Lerum syltetøy og saftproduksjon, og sitt fotballag som er klar for Eliteserien neste sesong. Fra Sogndal er det 5 timer med bil til Oslo, eller 45 minutter med fly.

Vi søker en optiker:

 •  Med interesse for faget
 •  Som er positiv og utadvent
 •  Som liker å yte god service
 • Som er engasjert og nøyaktig

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser og faglig miljø
 • Gunstige arbeidstider og utvidede ferieordninger, eks. fri hver 8. uke, eller etter avtale
 • Kan være behjelpelig med å skaffe bosted

Eventuelle spørsmål kan rettes til Odd Gjerde, tlf 996 09 791 etter kl 1700, eller på e-post: od-gj2@online.no

www.sognsynssenter.no

 

 


© 2020 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies