Meny

Raske briller med din styrke


Sport + briller + din styrke = god treningsøkt

En god brille som er tilpasset nettopp din sport gir høy synskomfort og en bedre treningsøkt, enten du skal jakte ny sykkelrekord, teste skiene eller svinge fiskestanga. Sportsbriller med din styrke er et godt verktøy for større utbytte av sporten du driver.

Finn din sportsbrille hos Alliance Optikk

 

Raske-briller-sportsbriller-Nova-Alliance-Optikk

 

Raske briller er mer enn mote

 • 1.
  Bedre beskyttelse

  Raske briller beskytter øyet mot UV-stråler. Dette er viktig for å forhindre for eksempel snøblindhet. Sportsbriller har ofte buet glass slik at øynene er bedre beskyttet på siden mot sol og reflekser.

 • 2.
  Økt komfort

  Raske briller sitter godt rundt hodet, mange har i tillegg gummierte stenger slik at de sitter ekstra godt. Designet på glassene er også optimalisert slik at de sitter tett på ansiktet, men samtidig god nok ventilasjon slik at de ikke dugger.

 • 3.
  Tilpasset din aktivitet

  Du bruker øynene annerledes under trening og brilleglassene bør også tilpasses dette. En sykkelbrille for landeveiskjøring har andre tilpassinger i glassene enn om du skal sykle downhill. En brille til fiskeren bør være polarisert for å hindre reflekser i vannflaten.

 • 4.
  Mer behagelig

  Solglassene hindrer blending og reflekser fra sol, snø og vann som både er viktig for å beskytte øynene og gjør det mer behagelig. Valg av farge i glassene gir forskjellige fordeler som økt kontrast i ulike lysforhold.

 • 5.
  Sportsbriller med din styrke

  Det er viktig å se godt i alle situasjoner, også når du driver med sport eller annen aktivitet. Sportsbriller med din styrke gjør at du som brillebruker ser optimalt.

 • 6.
  Også som progressive

  Husk at du også kan få progressive glass i dine sportsbriller så du kan se godt på flere avstander. Perfekt om du trenger å se klart både langt frem og nært.

Raske-briller-sportsbriller-Nova-Alliance-Optikk

Raske-briller-sportsbriller-Nova-Alliance-Optikk

Raske-briller-sportsbriller-Nova-Alliance-Optikk

Husk at du kan få raske briller med din styrke i glassene!

Ingen grunn til å se dårlig når du driver med trening eller fritidsaktiviteter.

Bestill en sportsbrille tilpasset ditt syn!

Trinn 1 av 2

Finn en optiker i nærheten av deg


Én av ti har vært snøblind

Refleksjon fra snøen kan øke UV-nivået med opp til 50 prosent.

Mange får smerter i øynene, tårer som renner og følelsen av å ha sand i øynene. Snøblindhet er en skade på hornhinnen forårsaket av ultrafiolette stråler fra sola. Gode sol- og sportsbriller hindrer 99 prosent av UV-strålene å komme gjennom glasset.

Les mer om farene ved snøblindhet

Unngå å bli snøblind med raske briller

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja