Meny

Progressive / Multifokale kontaktlinser


Linser designet for klart syn på alle avstander

Ny teknologi gir de beste kontaktlinser tilpasset det livet vi lever i dag, der de fleste gjøremål utføres på en armlengdes avstand. Multifokale kontaktlinser er utviklet for at du skal se godt på nær, mellomavstand og avstand. Det betyr at du kan lese tekstmeldinger, se veiskilt eller få øye på gjenstander langt unna. I dag er vi mer visuelt bevisste og har en krevende hverdag – vi ønsker oss i mange sammenhenger et alternativ til briller uten at det skal gå på bekostning av synet.

For deg som er presbyop

Presbyopi (alderslangsynthet) er en naturlig synsforandring som begynner i eller rundt førtiårene. Den utvikler seg gradvis over tid og påvirker elastisiteten til linsen i øyet, noe som gjør det vanskelig å lese på nær. Det er helt normalt og skjer med alle. Du legger vanligvis merke til det når du skal lese noe, og må flytte teksten lengre unna ansiktet for å klare å fokusere.

Med multifokale linser kan du se klart både på langt hold, mellomavstand og og nært

Multifokale kontaktlinser

Se Alle Linser
Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja