Meny

Klarer du å fokusere på de viktige tingene i livet?


Et brilleglass er ikke bare et brilleglass. Vi har glass som forbedrer synet ditt, og så har vi glass som utnytter potensialet i øynene dine til det maksimale. Riktige brilleglass gir optimalt syn for dine øyne, så kan du fokusere på de viktige tingene i livet.

Synet forandrer seg hele livet. Har du passert 40 år er sannsynligheten for at synet har endret seg stor. Slik er livet. Vi kan ikke skru tiden tilbake, men ved bruk at progressive brilleglass kan du se godt på alle avstander.

Progressive brilleglass har tre ulike synsfelt med glidende overganger. Valg av riktig glasskvalitet og god tilpassing av progressive briller vil gi et større utslag for deg og synet ditt enn enstyrkeglass med lik styrke over heller glasset.

Optikerne hos Alliance Optikk er eksperter på brilleglass og hjelper deg med å velge riktig. Vi tilbyr glass fra de aller beste produsentene i verden til rimeligere økonomiglass.

Det finnes brilleglass for alle behov, fordi godt syn er viktig for å leve et godt liv.

Enkle progressive brilleglass gir deg et et synsfelt som gir godt syn på avstand og nær, men forstyrrelsene på sidene vil du merke tydeligere enn på et bedre glass.

Et bedre progressivt brilleglass vil deg gode soner for å se på flere avstander. Her vil synskorridoren være mer behagelig enn på et rimeligere, enklere glassene.

De alle beste progressive brilleglassene gir seg store, gode soner. Forstyrrelsene på siden av glassene vil være minimale og vil gi deg et behagelig syn.

Ved kjøp av to par progressive briller får du 50% rabatt på glassene i rimeligste brille.

Gjelder ved kjøp av to par samtidig til samme person. 

Gode brilleglass og riktig tilpassing av progressive briller er viktig

 • 1.
  Detaljer både fjernt og nært.

  Brede og komfortable synsfelt gjør at du får med deg flere detaljer både på nært og avstand.

 • 2.
  Trygg på veien.

  Utvidet syn til å justere klimaanlegg, sjekke GPS eller lese farten mens du kjører blir mye enklere.

 • 3.
  Mindre hodebevegelser. 

  Du trenger ikke å lete etter det riktige punktet for fokus ved å vri på hodet. Dette fører til mindre anstrengelser og spenninger for nakke og skuldre.

 • 4.
  Hold flere baller i lufta.

  Du kan fortsette som vanlig og gjøre flere ting samtidig uten å forstyrres av dårlig syn.

 • 5.
  Personlig tilpasset. 

  Brilleglassene kan skreddersys til øyene dine. Det gir deg best mulig synet for deg, som igjen gir mindre anstrengelser og betydelig mer nøyaktig syn.

 • 6.
  Enklere tilvenning.

  Mindre forstyrrelser gir kortere tilvenningstid ved nye brilleglass.

Et brilleglass er ikke bare et brilleglass

Gode brilleglass er nøyaktig tilpasset synet ditt og brillene dine. Det gir deg høy synskomfort og en naturlig synsopplevelse. Hvordan synet ditt er, og hva du skal bruke det til, avgjør hva som er riktig glass for dine øyne. For å finne ut dette er det nødvendig med en synstest.

 

Gode brilleglass som er nøyaktig tilpasset både synet og brillen gir høy synskomfort og en naturlig synsopplevelse

 

Hva slags type brilleglass du trenger avhenger av hvordan synet ditt er, hvordan styrke du behøver og hva du skal bruke brillene til. For å finne de rette glassene for dine øyne er det nødvendig med en synstest.

Med god tid, nøyaktig tilpassing, målinger og kunnskap om dine øyne, lover vi deg en brilleløsning du blir fornøyd med.

Bestill synstest

Trinn 1 av 2

Finn en optiker i nærheten av deg


Hvorfor er noen brilleglass dyrere enn andre?


Lag på lag med teknologi.

Et brilleglass består av mange ulike lag. Hvordan brilleglasset er bygd opp og hvilken overflatebehandling henger tett sammen med pris. Egenskaper som antirefleks, antistatisk behandling, vannavstøtning, herding, fettavvising, evnen til å reflektere bort uønsket blått lys og skadelige UV-stråler, bidrar til en høyere pris, men vil også gjøre brillene mer robuste og øke brillens levetid.

 

To brillepar med lik styrke, men allikevel helt ulike

Brilleglass med høy brytekraft bryter lyset bedre. Det vil si at man får en lett, smidig og en mer behagelig brille på nesen. Velger man det motsatte, et brilleglass med lav brytekraft vil brilleglassene bli tykkere. Brillen blir tyngre og mindre behagelig å bruke. Lysbrytning blir definert som index som går i gradene 1.5 – 1.74.

Brilleglass til dine øyne


Alliance Optikk fører brilleglass fra alle de ledende leverandørene Essilor, Hoya og Zeiss for å gi deg de beste synsløsningene, tilpasset hver enkeltes synsbehov, daglige aktiviteter og livsstil.

De nye generasjonen enstyrkeglass

De nye generasjonen enstyrkeglass er designet for et moderne, digitalt liv – både online og offline. Glassene har to optiske referansepunkter eller en addisjon nederst i glasset, slik at dine øyne ikke blir slitne når du ser på ulike avstander feks fra TV til smarttelefon. Brilleglassene forebygger også øyetretthet når du leser små bokstaver på små skjermer.

Fordeler for deg

 • Skarpere syn enn ved standard enstyrkeglass
 • Tilpasset ditt digitale liv
 • Gjør det lettere å lese små bokstaver
 • Forhindrer og reduserer trette øyne
 • Beskytter mot potensielt skadelig blå-fiolett lys
 • Gir skarpere syn enn standard enstyrkeglass
Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja