Meny

Kvalitetsforskjeller på brilleglass


Det kan faktisk være brilleglassene det kommer an på. Det finnes glass som forbedrer synet ditt, og så finnes det glass som utnytter potensialet i øynene dine til det maksimale. Ditt valg av brilleglass har avgjørende betydning for din daglige trivsel. Lyst til å vite mer? Spør oss, da vel!

Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Progressive briller har brilleglass med tre ulike synsfelt med glidende overganger slik at du kan se godt på alle avstander. Progressive brilleglass er mer avanserte, og glasskvalitet og tilpassing gir større utslag på resultatet enn enstyrkeglass med lik styrke over hele glasset.

Hos Alliance Optikk selger vi brilleglass som representerer det aller ypperste i verden til økonomiglass – sammen med optiker hjelper vi deg å velge!

Det finnes brilleglass for alle behov, fordi godt syn er viktig for å leve et godt liv.

Enkle progressive brilleglass gir deg et et synsfelt som gir godt syn på avstand og nær, men forstyrrelsene på sidene vil du merke tydeligere enn på et bedre glass.

Et bedre progressivt brilleglass vil deg gode soner for å se på flere avstander. Her vil synskorridoren være mer behagelig enn på et rimeligere, enklere glassene.

De alle beste progressive brilleglassene gir seg store, gode soner. Forstyrrelsene på siden av glassene vil være minimale og vil gi deg et behagelig syn.

Ved kjøp av progressive briller får du 50% rabatt på glassene i rimeligste par.

Fordeler med riktig tilpassede progressive briller med gode brilleglass
 • Brede og komfortable synsfelt gjør at du får med deg detaljer både på lang og nær avstand.
 • Utvidet syn til å lese, bruke digitale enheter og sjekke GPS-en mens du kjører er mye enklere.
 • Mindre hodebevegelser – Fordi du ikke trenger å lete etter det riktige punktet ved å vri på hodet, blir det mindre belastninger som kan gi nakke- og skulderspenninger.
 • Multitasking – Du kan fortsette som vanlig og gjøre flere ting samtidig uten å forstyrres av dårlig syn.
 • Individuelt tilpasset – Brilleglassene kan skreddersys til dine øyene og gi deg det beste synet for deg. Dette gir mindre anstrengelser og betydelig mer nøyaktig syn.
 • Mindre forstyrrelser gir kortere tilvenningstid ved nye brilleglass.

Gode brilleglass som er nøyaktig tilpasset både synet og brillen gir høy synskomfort og en naturlig synsopplevelse

Hva slags type brilleglass du trenger avhenger av hvordan synet ditt er, hvordan styrke du behøver og hva du skal bruke brillene til. For å finne de rette glassene for dine øyne er det nødvendig med en synstest.

Med god tid, nøyaktig tilpassing, målinger og kunnskap om dine øyne, lover vi deg en brilleløsning du blir fornøyd med.

Bestill synstest her

Trinn 1 av 2

Finn en optiker i nærheten av deg


Hvorfor er noen brilleglass dyrere enn andre?


Det er forskjell på brilleglass. I et brilleglass ligger det mye teknologi for at synsopplevelsen skal blir så optimal som mulig.

Hvordan glassene er bygd opp og hvilken behandling de har spiller inn på pris. Å gi brilleglassene ulike egenskaper som antirefleks, antistatisk behandling, vannavstøtning, herding, fettavvising, evnen til å reflektere bort uønsket blått lys og skadelige UV-stråler, bidrar til en høyere pris, men vil også gjøre brillene mer robuste og lenger varighet.


Essilor brilleglass er designet for å gi deg de beste synsløsningene, tilpasset hver enkeltes synsbehov, daglige aktiviteter og livsstil

DEN NYE GENERASJONEN ENSTYRKEGLASS

Eyezen™ er den nye generasjonen enstyrkeglass. Designet for et moderne, digitalt liv – både online og offline. Eyezen-glass har to optiske referansepunkter eller en addisjon nederst i glasset, slik at dine øyne ikke blir slitne når du ser på ulike avstander feks fra TV til smarttelefon. Eyezen™-glass forebygger også øyetretthet når du leser små bokstaver på små skjermer.

FORDELER MED EYEZEN

 • Skarpere syn enn ved standard enstyrkeglass
 • Tilpasset ditt digitale liv
 • Gjør det lettere å lese små bokstaver
 • Forhindrer og reduserer trette øyne
 • Beskytter mot potensielt skadelig blå-fiolett lys med Eye Protect System™
 • Gir skarpere syn enn standard enstyrkeglass

 

OVERLEGEN SKARPHET PÅ ALLE AVSTANDER

Varilux® progressive glass tilbyr uanstrengt syn, fra nært til avstand, med myke overganger. For overlegen skarphet uansett hva du gjør. Varilux®-glass kommer med Crizal® coating og  Eye Protect System™ som filtrerer potensielt skadelig blå-fiolett lys og beskytter mot UV-stråler. Alle Varilux-glass kan tilpasses individuelt og kan kombineres med Transitions fargeskiftende.

FORDELER VED VARILUX

 • Varilux er #1 i verden på progressive brilleglass*
 • Den nyeste teknologien
 • Eliminerer følelsen av dårlig balanse
Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja