Meny

16 timers komfort med PRECISION1™ linser


PRECISION1™ er kontaktlinser som er lette å bruke og enda lettere å bli glad i. Linsene er komfortabel selv etter 16 timers bruk.

 

Prøv linsene hos din nærmeste optiker

 

PRECISION1™ - kontaktlinsene er for dem som vil ha mest mulig ut av livet og oppleve hvor godt livet med kontaktlinser kan være. Linsene finnes også for deg som trenger korrigering av skjeve hornhinner!

Skarpt syn

Hvorfor ikke prøve disse fantastiske kontaktlinsene og se selv.

Langvarig komfort

Designet for personer som trenger en kontaktlinse som ikke begrenser dem!

Lett å håndtere

Precision1™ er en perfekt kontaktlinse å starte med og å fortsette med.

Vitenskapen bak linsene


Kontaktlinsene bruker noe som heter SMARTSURFACE™-teknologi i PRECISION1™-kontaktlinsene. Det er et mikrotynt, høytytende lag med fuktighet på kontaktlinsens overflate som overstiger 80 % vann. Hva vil det si? Det vil si langvarig komfort og skarpt syn. Dette gjør den perfekt for deg som trenger kontaktlinser som ikke holder deg tilbake.

Se forskjellen så fort du har fått tilpasset PRECISION1™-kontaktlinsene av én av de vennlige optikerne våre. Du får med en gang se hvor enkle de er å håndtere. Så, hva er det du venter på? Få et syn det er verdt å skryte av.

Du kan prøve Precision1 hos din Alliance Optikk – ta kontakt eller bestill time. Har du ikke brukt linser før bør det tas en synstest for å finne riktig styrke og undersøke at dine øyne trygt kan bruke linser.

 

* Kontakt din optiker om anvendelse, forsiktighetsregler, advarsler, kontraindikasjoner og bivirkninger

Prøv linsene hos din optiker

Trinn 1 av 2

Finn en optiker i nærheten av deg


Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja