Meny
LANSERINGSTILBUD

Nyhet!
Pure 30-days PRO

Månedslinsene som bevarer 95 % av fuktigheten i hele 16 timer

Kontaktlinsene for deg som elsker skjermer 


Pure 30-days PRO er våre nyeste månedslinser som bevarer 95 % av fuktigheten i hele 16 timer og gir klart og skarpt syn fra morgen til kveld. Kontaktlinsene er også tilpasset deg med skjeve hornhinner eller behov for progressiv korrigering.

Den unike utformingen slipper gjennom oksygen på en bedre måte, og passer derfor spesielt for deg som bruker mye tid foran skjermen og vil ha kontaktlinser med overlegen komfort og synskvalitet.

 

Linser tilpasset ditt digitale liv

Mange bruker skjermer opptil 10 timer hver dag. Når vi blir oppslukt av skjermen, blunker vi 66 % mindre. Det kan gjøre at linsene mister fuktigheten raskere, og kan de kjennes grumsete og ubehagelig å ha på etter en stund. Pure 30-days PRO er laget i silikonhydrogel med innovativ fuktbevarende teknologi som fukter øyet i opptil 16 timer – perfekt for deg som bruker mye mobil, datamaskin eller nettbrett.

FORDELER OG EGENSKAPER

 • 1.
  Komfort

  Langvarig komfort med utmerkede fuktighetsbevarende egenskaper gir behagelig syn fra morgen til kveld

 • 2.
  Avansert optikk

  Asfærisk optikk sørger for like klart syn på slutten av dagen som på begynnelsen og reduserer halofenomen og blending

 • 3.
  Gode puseegenskaper

  Gode pusteegenskaper holder øynene friske og hvite

Bestill time for linsetilpassing her

Trinn 1 av 2

Finn en optiker i nærheten av deg


Hvorfor bestille time?


Selv om de fleste linser i dag holder høyt nivå er det viktig at du får hjelp av optiker for å finne den beste linsen for ditt behov og dine øyne.

Når du skal bytte mellom linsetyper er det derfor viktig å ta en linsekontroll hos din optiker. Øynene forandrer seg, og hvis det er lenge siden det ble gjort en synstest er det også viktig å sjekke at styrken på linsene blir riktig.

Kontaktlinser finnes i ulike materialer, størrelser, fuktighetsnivå og krumning på linsen. Dette har mye å si for komfort og synsskarphet så derfor bør en optiker hjelpe deg å finne de som passer dine øyne best. Det er viktig å følge optikers råd om hyppighet av linsekontroll for å beholde sunne og friske øyne.

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja