Meny

Bestill synstest

Det er viktig med regelmessige synsundersøkelser for å opprettholde god øyehelse og skarpt syn. Velg optiker og bestill time her:

Trinn 1 av 2

Finn en optiker i nærheten av degSynsundersøkelse hos Alliance Optikk


Øynene dine er unike og krever spesialtilpasset omsorg. Hos Alliance Optikk kombinerer vi avansert teknologi med dyktige optikere for å tilby grundige synsundersøkelser. Våre optikere er nøye med å avdekke synsfeil og tegn til øyesykdommer tidlig, slik at du kan få riktig behandling og råd for optimal øyehelse.

Hvorfor velge oss?

 • Erfaring og ekspertise: Våre optikere har lang erfaring og bred kunnskap innen øyehelse. Vi holder oss oppdatert både innen det faglige kliniske og metodene for å sikre at du får den beste behandlingen.
 • Personlig oppfølging: Vi legger stor vekt på individuell tilpasning og oppfølging av hver kunde. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og utfordringer, slik at vi kan gi skreddersydde løsninger til dine øyne.
 • Avansert utstyr: Vi bruker topp moderne utstyr for å sikre nøyaktige resultater. Dette inkluderer avanserte synsprøver, målinger av øyets trykk, og digitale bilder av netthinnen.
 • Henvisning ved behov: Optikeren samarbeider med fastlege og øyeleger hvis det gjøres unormale funn i forbindelse med synet ditt. Du er i trygge hender.

 

Viktigheten av regelmessige synsundersøkelser

Selv om du føler at synet ditt er bra, er det viktig å ta regelmessige synstest og linsekontroll for å oppdage eventuelle problemer tidlig. Endring at styrke skjer gradvis og du vil ofte ikke merke det før det har blitt vesentlig endring. Blir du fort sliten, myser eller plages med hodepine kan det være en god idé å bestille en synstest.

Mange øyesykdommer utvikler seg uten symptomer i de tidlige stadiene og kan føre til permanent synstap hvis de ikke behandles i tide. Våre optikere er utdannet til å oppdage tidlige tegn til øyesykdom og vil henvise deg til spesialist/øyelege hvis det skulle bli nødvendig.

Slik foregår en synsundersøkelse hos din fastoptiker

 1. 1.
  Innledende samtale

  Våre optikere begynner med å diskutere din øyehelse, synshistorikk og eventuelle bekymringer du måtte ha.

 2. 2.
  Innledende undersøkelse

  Ulike tester basert på informasjonen fra samtalen.

 3. 3.
  Utmåling av synsfeil

  For å finne riktig brille- og eller linsestyrke.

 4. 4.
  Test av samsyn

  Vurdering av øyemuskelkoordinasjon.

 5. 5.
  Inspeksjon

  Undersøkelse av det ytre og indre øyet for å avdekke eventuelle medisinske forandringer.

 6. 6.
  Andre tester

  Trykkmåling eller andre tester avhengig av behov.

 7. 7.
  Resultat

  Du vil få en konklusjon med utfyllende forklaring om din synsstatus og en spesialtilpasset brilleglass- eller linseløsning.

Optimalt syn - hele livet


Kundeløfte: Gjennom grundige syns- og øyehelseundersøkelser, forståelse av synsbehov, samt presis tilpasning av synshjelpemidler bidrar vi til optimalt syn hos våre kunder - hele livet.

Alliance Optikk er en kjede med over 70 selvstendige butikker over hele Norge

→ Oversikt over alle butikker

Synstest til barn

Synstest og barn – dette bør du vite

Mange barn sliter med dårlig syn uten at foreldre eller andre voksne oppdager det, og barn med dårlig syn er ofte ikke klar over at de burde se bedre. Selv små synsfeil kan skape store problemer for mange.

Lær mer om barn og syn

Hva koster en synsundersøkelse?

Alliance Optikk er en optikerkjede med stor fagkunnskap og personlig oppfølging. Vi er opptatt av å tilegne oss kunnskap og historie om dine øyne, både med tanke på synet og eventuelle andre helseaspekter. Vi finner synsløsninger som passer for deg i dag – og i fremtiden.

Her finner du våre veiledende priser

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja