Bestill Synstest

Bestill synstest hos din lokale optiker

Har du tenkt på hvor viktig øynene dine er?

Ikke bare er øynene en del av din utstråling, men også ditt viktigste sanseorgan som må passes godt på. Nettopp derfor skal du velge Alliance Optikk som Din Fastoptiker.

Alliance Optikk er en optikerkjede med stor ekspertise og personlig oppfølging. Vi er opptatt av å tilegne oss kunnskap og historie om dine øyne, både med tanke på synet og eventuelle andre helseaspekter. Vi finner løsningene som passer for deg i dag – og i fremtiden.

 

Øyet ditt er like unikt som fingeravtrykket ditt

Avansert teknologisk utstyr og dyktige optikere gjør at vi kan tilby deg en trygg og grundig synsundersøkelse. Våre optikere er opptatt av kvalitet hele veien, derfor tar vi oss god tid til våre kunders synsundersøkelse. En grundig synsundersøkelse er viktig for å avdekke synsfeil og øyesykdommer i et tidlig stadium.

Selv om du selv tror du ser bra, bør du ta deg tid til en sjekk hos optiker. Sammen finner vi ut av hvor ofte en synsundersøkelse bør foretas.

 


Bestill synstest hos din lokale optiker!

Alliance Optikk har optikere i hele Norge. 80 butikker fordelt over hele landet. Søk etter optiker i din by i feltet nedenfor for å bestille synstest.

[ Trinn 1 av 2 ]

Velg optiker


© 2020 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies