Meny

Synstest hos Alliance Optikk

Har du tenkt på hvor viktig øynene dine er? Ikke bare er øynene en del av din utstråling, men også ditt viktigste sanseorgan som må passes godt på. Nettopp derfor skal du velge Alliance Optikk som din fastoptiker.
Alliance Optikk er en optikerkjede med stor ekspertise og personlig oppfølging. Vi er opptatt av å tilegne oss kunnskap og historie om dine øyne, både med tanke på synet og eventuelle andre helseaspekter. Vi finner løsningene som passer for deg i dag – og i fremtiden.

Øyet ditt er like unikt som fingeravtrykket ditt

Avansert teknologisk utstyr og dyktige optikere gjør at vi kan tilby deg en trygg og grundig synsundersøkelse. Våre optikere er opptatt av kvalitet hele veien, derfor tar vi oss god tid til våre kunders synsundersøkelse. En grundig synsundersøkelse er viktig for å avdekke synsfeil og øyesykdommer i et tidlig stadium.
Selv om du selv tror du ser bra, bør du ta deg tid til en sjekk hos optiker. Sammen finner vi ut av hvor ofte en synsundersøkelse bør foretas.


Bestill synstest

Vi har investert i verdens beste utstyr til måling av synet ditt. Avansert teknologi og dyktige optikere gjør at vi kan tilby en synsundersøkelse i verdensklasse. Les mer om synstest hos oss eller start bestilling nå.

Trinn 1 av 2

Finn en optiker i nærheten av deg


Close

Handlekurv

Innlogging

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger