Meny

Briller til Cuba! Har du briller du ikke bruker lenger?


Det er stor fattigdom og varemangel på Cuba, blant annet er det et stort behov for briller. Sammen med Marianne Godstad Eriksen som driver Cubakone.no har Alliance Optikk startet et samarbeid for å gi briller til befolkningen på Cuba.

Ved å samle inn brukte briller med styrke kan vi sammen hjelpe de som ser dårlig på Cuba til en enklere hverdag og økt livskvalitet. Gjennom cubakone.no vet vi at brillene kommer til de som trenger det mest.

 

Hvordan levere levere briller?

Har du briller med feil styrke i, eller briller som du rett og slett ikke bruker – lever de til din nærmeste Alliance Optikk butikk. Vi tar i mot alle type briller med styrke og solbriller med og uten styrke som ikke er ødelagt. Optiker måler glasstyrke og merker de før de sendes samlet til Cuba via Alliance Optikk hovedkontor.

I januar skal cubakone.no ved Marianne og hennes cubanske mann til Cuba igjen og vil ta med seg innsamlede briller. Vi kommer til å sende med leseprøver og synsplakater slik at de enklere kan se hvilke styrke som vil passe.

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja