Dette bør vi vite om linser

 

Hva bør du tenke på når du skal velge kontaktlinser?

Du kan få korrigert nesten alle typer synsfeil, som langsynthet, nærsynthet, skjeve hornhinner og alderslangsynthet. Selv om de fleste linser i dag holder høyt nivå er det viktig at du får hjelp av optiker for å finne den beste linsen for ditt behov og dine øyne.

Kontaktlinser finnes i ulike materialer, størrelser, fuktighetsnivå og krumning på linsen. Dette har mye å si for komfort og synsskarphet så derfor bør en optiker hjelpe deg å finne de som passer dine øyne best. 

Det er viktig å følge optikers råd om hyppighet av linsekontroll for å beholde sunne og friske øyne.

Bestill linsetime her

 

 

Daglinser – friske, rene linser hver dag

Endagslinser er sannsynligvis den enkleste måten å bruke kontaktlinser på. Enten det er til idrett, når du ønsker å være brillefri eller i en travel hverdag. Bruk og kast dem på slutten av dagen. Endagslinser er flott som et supplement til briller, til daglig eller sporadisk bruk, til sport, arbeid eller lek. Finnes for nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og presbyopi (alderslangsynthet).

Det finnes mange gode dagslinser, og en av optikerens anbefaling er Dailies Total1 fra Alcon.

 

Dailies Total1 - kjøp her

HVORFOR DAILIES TOTAL1®?

Øynene trenger en linse som føles like bra på slutten av dagen som ved starten av dagen. Den unike teknologien med gradert vanninnhold danner en myk pute av fuktighet med dokumentert varighet. Selv etter 16 timers bruk bevarer DAILIES TOTAL1® kontaktlinser en glatt og silkemyk overflate.

SVÆRT PUSTENDE

Lar mer oksygen slippe gjennom til øyet og gir hvite øyne som ser sunne ut.

DE FUNGERER

Nærmere 9 av 10 brukere er enige i at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så komfortable at de føles som ingenting. Det er derfor de er egnet for brukere med høye kvalitetsforventninger og aktiv livsstil som krever mange timers bruk.

 

Månedslinser

Månedslinser er designet for å byttes ut månedlig eller etter optikers anbefaling. Ideelt for deg som foretrekker et brillefritt utseende og ønsker å bruke dem alle ukedagene. Viktig at de tas ut og renses etter bruk. Noen månedslinser kan du også sove med å ha på i flere uker i strekk. Finnes for nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og presbyopi (alderslangsynthet).

 

 

Hvordan begynne med linser?

La optikeren tilpasse linser til deg første gangen!

Det er ikke bare styrken i linsen som skal passe deg, men også størrelsen på linsen, krumningen og fuktighetsnivået. Når du skal bytte mellom linsetyper er det derfor viktig å ta en linsekontroll hos din optiker.

 

Kjøp linser på nett

Ønsker du å handle kontaktlinsene dine på nett, kan du gjøre dette enkelt og trygt i nettbutikken vår. Samtidig kan du opprettholde service og oppfølging fra din lokale Alliance Optikk gjennom linsekontroll og hjelp i butikken.

Kjøp linser i nettbutikken

 

Linser + solbriller = sant

Linser + solbriller = sant

 


© 2019 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies