Meny
KONTAKTLINSER

Prøve linser?

Hva bør du tenke på når du skal velge kontaktlinser?


Du kan få korrigert nesten alle typer synsfeil, som langsynthet, nærsynthet, skjeve hornhinner og alderslangsynthet. Selv om de fleste linser i dag holder høyt nivå er det viktig at du får hjelp av optiker for å finne den beste linsen for ditt behov og dine øyne.

Kontaktlinser finnes i ulike materialer, størrelser, fuktighetsnivå og krumning på linsen. Dette har mye å si for komfort og synsskarphet så derfor bør en optiker hjelpe deg å finne de som passer dine øyne best. Det er viktig å følge optikers råd om hyppighet av linsekontroll for å beholde sunne og friske øyne.
Bestill time for linsetilpasning

Kjøp linser på nett

Ønsker du å handle kontaktlinsene dine på nett, kan du gjøre dette enkelt og trygt i nettbutikken vår. Samtidig kan du opprettholde service og oppfølging fra din lokale Alliance Optikk gjennom linsekontroll og hjelp i butikken.
Handle linser

Daglinser – friske, rene linser hver dag

Endagslinser er sannsynligvis den enkleste måten å bruke kontaktlinser på. Enten det er til idrett, når du ønsker å være brillefri eller i en travel hverdag. Bruk og kast dem på slutten av dagen. Endagslinser er flott som et supplement til briller, til daglig eller sporadisk bruk, til sport, arbeid eller lek. Finnes for nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og presbyopi (alderslangsynthet).

Månedslinser

Månedslinser er designet for å byttes ut månedlig eller etter optikers anbefaling. Ideelt for deg som foretrekker et brillefritt utseende og ønsker å bruke dem alle ukedagene. Viktig at de tas ut og renses etter bruk. Noen månedslinser kan du også sove med å ha på i flere uker i strekk. Finnes for nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og presbyopi (alderslangsynthet).

Hvordan begynne med linser?


La optikeren tilpasse linser til deg første gangen! Det er ikke bare styrken i linsen som skal passe deg, men også størrelsen på linsen, krumningen og fuktighetsnivået. Når du skal bytte mellom linsetyper er det derfor viktig å ta en linsekontroll hos din optiker.

Linser + Solbriller = Sant

Optimal beskyttelse og klart syn ved bruker av linser og solbriller sammen!

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja