Meny
SOLBRILLER TIL BARN

Små øyne trenger også beskyttelse

Alle smører barna med solkrem, men hva med øynene?


Solbriller er like viktig som solkrem, både for små og store. Barnesolbrillene bør være polariserte som gir små øyne beskyttelse mot UV-stråler og god komfort.

Å beskytte øynene er viktig, spesielt for barn. Barns øyne har lite beskyttelse mot sollyset og det er viktig med solbriller som filtrerer bort de skadelige UV strålene. Barn under tolv år har ikke ferdig utviklede øyne. Det slippes mer stråling fra UV-lys igjennom et barns øye i forhold til et voksent øye, det er derfor veldig viktig å beskytte barns øyne så godt som mulig. Det er nok mange som ikke vet hvor viktig det er å beskytte fra tidlig alder, og at de kan gi konsekvenser for synet senere i livet.

Det finnes ulike løsninger til briller, for det er ikke alltid like enkelt å få brillene til å sitte skikkelig. Ta med barnet i butikken og la det få prøve og velge selv. Får de briller som sitter godt og som de liker vil de også bruke solbriller.

 

Barnesolbriller

 

Utvalget vil variere fra butikk til butikk. Finn din nærmeste Alliance Optikk her.

Husk at barn som bruker briller også må ha solbriller med styrke

BARN OG SYN

1 av 5 barn i skolealder har redusert synsfunksjon

 

Les mer om barn og synstest
Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja