Meny

Optimalt syn - hele livet


Kundeløfte: Gjennom grundige syns- og øyehelseundersøkelser, forståelse av synsbehov, samt presis tilpasning av synshjelpemidler bidrar vi til optimalt syn hos våre kunder - hele livet.

Kunnskap, valgfrihet og personlige service


Alliance Optikk er en fagdrevet optikerkjede med deg som kunde i fokus. Vi er opptatt av øyehelse, gode synsrutiner og praktiske løsninger som gjør at alle har råd til å ta vare på synet sitt.

Gjennom tjenesten fastoptiker etterstreber vi å etablere langvarige kunderelasjoner, basert på tillit, kompetanse og gode løsninger.

Hos våre 79 butikker landet over får du både ekspertise, personlig service og fordelen med at noen har nøyaktig kunnskap om historien til dine øyne.

Hva som passer deg, kommer alltid an på øyet som ser. Det handler om ditt syn, ned til minste detalj.

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja