Meny

Marc O'Polo Eyewear

Er du optikerstudent eller nylig ferdig utdannet? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Alliance Optikk har nærmere 80 butikker spredt over hele Norge. Hos oss finner du både små og større butikker, og fin variasjon både av ansatte og vareutvalg. Det er noe av det som er friheten med å være medlem av Alliance Optikk. Men felles for oss alle er at vi tar øyehelse på alvor og gjøre vårt beste, hver dag, for å ta vare på kundene våre.

Nedenfor kan du uforpliktende registere deg hvis du kan være interessert i jobb, feriejobb eller praksisplass. Listen vil være tilgjengelig for våre medlemsbutikker slik at de kan ta kontakt ved eventuelt behov.

⇢ REGISTRER DEG HER

 

Ta gjerne kontakt direkte med ønsket Alliance Optikk.

⇢ Oversikt over butikker


Din Fastoptiker

Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja