Biofinity Toric Multifocal

1.100kr

Abonnementspris: 328,- per måned


1.100kr
Nullstill
Linse beskrivelse
Styrke
CYL
Akse
BC
D/N
DIA
Farge
Antall
Høyre
Venstre

Beskrivelse

OBS!!
Pga leveringsproblemer fra leverandør må det nå påregnes 5-6 uker leveringstid på denne linsen.

Har du astigmatisme, men synet ditt har utviklet seg, og du står nå også overfor utfordringen med presbyopi – en tilstand som kan få nærbilder til å virke uklare. Men dine nye synsutfordringer betyr ikke at du må nøye deg med lesebriller.

CooperVision® Biofinity® toriske multifokale kontaktlinser kombinerer velprøvde linsedesignteknologier for å holde synet skarpt og klart på alle distanser hver dag.

Som alle Biofinity® familielinser, gir de 100% av oksygenet øynene dine trenger for å hjelpe dem å holde seg sunne, og gi øynene dine den naturlige fuktighet og komfort som trengs for å holde livet ditt i fokus.

 

Optimalized Toric Lens Geometry® har spesielle designfunksjoner for å gi forutsigbar orientering og stabil passform for konsekvent klart syn.

Balanced Progressive™ Technology gir flere korreksjonssoner i hvert objektiv som er skreddersydd til din personlige resept, for å hjelpe deg med å se tydelig på alle avstander.

Patentert Aquaform®-teknologi Biofinity-kontaktlinser er utstyr med vår unike Aquaform®-teknologi og skiller seg dermed fra andre linser med høy oksygengjennomstrømning. Denne teknologien gir en naturlig hydrofil kontaktlinse som holder på fuktigheten og reduserer faren for uttørking. Den kombinerer dessuten lav modulus med høy oksygengjennomstrømning for økt komfort.

Spesifikasjoner

Produsent

CooperVision

Linsetype

Toriske linser

Styrkeomfang

+10,0 til -10,0

Basiskurve

8,7

Diameter

14,5

Materiale

Comfilcon A

Væskeinnhold

48%

Håndteringsfargede

Ja