Avaira Vitality Toric

Kategorier: Stikkord:

600kr

Abonnementspris: 92,- per måned


600kr
Nullstill
Linse beskrivelse
Styrke
CYL
Akse
BC
D/N
DIA
Farge
Antall
Høyre
Venstre

Beskrivelse

Utmerket stabilitet, synsskarphet og komfort i én og samme linse.

  • Naturlig fuktende
  • Optimert ballastdesign
  • Lav modulus og høy Dk
  • Silikonhydrogelmateriale + UV-beskyttelse*

Optimert linsegeometri

Med CooperVision Avaira® toric får kunder med astigmatisme en linse med maksimal ytelse og enestående stabilitet – noe som er spesielt viktig for brukere med astigmatisme, som vanligvis trenger ulike ordinasjoner for hvert øye.
Avaira toric-kontaktlinsene er takket være en optimert ballastdesign (eller optimert linsegeometri) både stabile og nøyaktige. Denne typen design er mangefasettert for å garantere optimal synsskarphet, passform og komfort.
Linsegeometrien i Avaira toric og brede ballastbånd gjør at den raskt finner riktig posisjon på øyet, for bedre ytelse og enkel tilpasning. En jevn horisontal ISO-tykkelse gir også bedre linsestabilitet og en stabil tilpasning over hele styrkeomfanget. Det betyr utmerket syn uansett styrke.

Patentert Aquaform®-teknologi pluss PEG

CooperVisions unike Aquaform-teknologi gjør Avaira til en naturlig hydrofil kontaktlinse som holder på fuktigheten og reduserer faren for uttørking. Den kombinerer dessuten lav modulus med høy oksygengjennomstrømning for økt komfort.
Avaira-linser er utstyrt med PEG (polyetylenglykol), et høyeffektivt smøremiddel som binder vann til hele linsen. Resultatet er kontinuerlig komfort hele dagen gjennom hele linsens levetid.

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser er ingen erstatning for UV-absorberende øyebeskyttelse, som UV-absorberende briller eller solbriller, ettersom de ikke dekker hele øyet og området rundt. Kunden bør fortsatt bruke anbefalt UV-absorberende øyebeskyttelse.

Spesifikasjoner

Produsent

CooperVision

Linsetype

Toriske linser

Styrkeomfang

+8.00 til -10.00

Basiskurve

8.5

Diameter

14.5

Bæretid

daglig i 1 mnd.

Materiale

enfilcon A

Væskeinnhold

46 %

Håndteringsfargede

Ja