Pure 01-day Multifocal

440kr

Abonnementspris: 402,- per måned


Du sparer 120,- ved å velge 90 pakken.

1.200kr
440kr
Nullstill
Linse beskrivelse
Styrke
CYL
Akse
BC
D/N
DIA
Farge
Antall
Høyre
Venstre

Beskrivelse

Pure 01-day Multifokal er den komfortable, multifokale endagslinsen som har mer fuktighet enn noen annen kontaktlinse. Dessuten beholder den nesten 100% av fuktigheten i hele 16 timer. Linsen passer for deg som trenger ulik styrke på nær og avstand i samme linse slik at du kan se godt på flere avstander. Bruker du progressive briller er multifokale linser riktig type for deg, og perfekt som variasjon til briller, eller når linser er mer praktisk.

Pure 01-day kontaktlinsene er inspirert av biologien i øyet og inneholder 78 % vann, like mye som i hornhinnen. Takket være det unike HyperGel-materialet beholder Pure 01-day 98 % av linsens fuktighet i opptil 16 timer – for å gi en skarp og behagelig synsopplevelse hele dagen. Linsene gir det oksygennivået som det åpne øyet trenger for at øynene skal holde seg friske og hvite.

Pure 01-day har High Definition Optics som bidrar til å redusere forekomsten av uklarhet, halofenomen og blending, spesielt i miljøer med dårligere lysforhold, som for eksempel ved bilkjøring i mørket. Pure 01-day har UV-beskyttelse* som beskytter hornhinnen og øyets indre deler mot farlig UV-stråling.

*UV-absorberende kontaktlinser kan IKKE erstatte UV-absorberende solbriller, da de ikke dekker hele øyet.

Spesifikasjoner

Produsent

Pure Contact Lenses

Linsetype

Multifokale linser

Styrkeomfang

+6,00 til -9.00

Basiskurve

8.6

Diameter

14.2

Bæretid

1 dag

Materiale

Nesofilcon A

Væskeinnhold

78%

Håndteringsfargede

Lyseblå