Meny

Aktuelt

Erlend Bjøntegaard traff blink på synstesten

Erlend Bjøntegaard tok synstest hos Alliance Optikk

Traff blink på synstesten

 

God synsskarphet er avgjørende for en skiskytter på toppnivå. Den ferske landslagsløperen Erlend Øvereng Bjøntegaard tok en test og fikk bekreftet at øynene er gode for gull.

Det ble feilfritt og fullt hus for Erlend Ø. Bjøntegaard, da han nylig gjennomgikk en grundig synsundersøkelse hos samarbeidspartneren Alliance Optikk.

 

– Godt å kunne være sikker på at øynene er i orden. I min idrett er det helt avgjørende for å kunne prestere optimalt, sier skiskytteren, som i vår ble tildelt plass på elitelandslaget.

 

Erlend Ø. Bjøntegaard (25) debuterte i verdenscupen i skiskyting høsten 2012, med en 7. plass på 20 kilometer normaldistanse i Østersund. Siden har han levert mange gode prestasjoner, særlig på stafett. Nå er ambisjonene på topp, også på de individuelle distansene.

 

Vil på pallen

 

– Målet nå er å komme på pallen og være blant topp tre, helst før jul, og kvalifisere meg til VM i februar.

 

Bjøntegaard er nå bosatt på Lillehammer, men synsundersøkelsen tok han i hjembyen Kongsberg, hos Alliance Optikk Optiker Hogstad.

 

– En toppidrettsutøver innen skiskyting er selvfølgelig helt avhengig av god synsskarphet. Resultatene var heldigvis de aller beste, så det lover jo godt både for ham selv og det norske landslaget, sier optiker Wegar Hogstad.

 

Han fant ingen synsavvik som må korrigeres for, og ingen tegn på ugunstig utvikling.

 

Erlend Bjøntegaard tok synstest hos Alliance Optikk

Erlend Bjøntegaard tok synstest hos Alliance Optikk

 

Travel sommer

 

– Erlend kan slå seg til ro med at øynene er gode for skyting til gull. Så kan vi ta en sjekk igjen om et par – tre år, sier Wegar Hogstad.

 

Alliance Optikk har et sponsorsamarbeid med Erlend Ø. Bjøntegaard. Skiskytteren har et travelt program fremover, med trening, landslagssamlinger og konkurranser.

 

– Med plassen på landslaget får jeg bedre oppfølging og har fått et apparat rundt meg. Men alt handler om å få mest mulig kvalitet ut av hverdagene, som det er flest av. I sommer blir det mye trening og lite tid til ferie.

Erlend Bjøntegaard tok synstest hos Alliance Optikk

FALKEBLIKK: Det ble fullt hus og feilfritt da landslagsløperen Erlend Ø. Bjøntegaard fikk undersøkt synet hos Alliance-optiker Wegar Hogstad. (Alle foto: Maria Vatne Payne/Alliance Optikk)


Kategorier: Samarbeid Vis alt


Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja