Meny

Aktuelt

Årets Butikk 2017 – Alliance Optikk Ål

JUBLER FOR GJEV PRIS: Målfrid Bergaplass og Elisabeth Perstølen kunne slippe gleden løs da Alliance Optikk nylig kåret Alliance Optikk Ål til årets butikk.  

Alliance Optikk Ål har fått utmerkelsen «Årets butikk» i en landsdekkende kåring. I tillegg kapret de også tittelen «Årets kampanjeleder», som gikk til Elisabeth Perstølen.

 

– En stor ære, og en inspirasjon til å stå på for å levere gode tjenester til kundene våre, sier Målfrid Bergaplass, som er eier og daglig leder i forretningen.

 

Alliance Optikk Ål, er optikerbutikken på Ål, og jobber målbevisst med utvikling og nye konsepter.

 

Butikken er en del av kjeden Alliance Optikk, som står bak kåringen.  Alliance Optikk Ål er dermed rangert på topp blant nærmere 80 optikerforretninger.

 

For en tid tilbake inngikk butikken også et samarbeid med kjeden HearMe, som er i ferd med å etablere regionale servicepunkter i hele landet. Gjennom dette konseptet kan optikerforretninger også tilby service på høreapparater samt salg av forbruksmateriell og enkle hjelpemidler til hørselshemmede.

 

– Her i Hallingdal er vi foreløpig alene om dette, så vi dekker et ganske stort område. Brukere av høreapparater i store deler av område kan kutte reisevei og spare tid på denne måten. Muligheten til å få slik hjelp i nærmiljøet blir et viktig tilskudd til dagens løsninger.

 

Alliance Optikk Ål har 3 ansatte, hvorav en optiker. Forretningen reiser også ut og tilbyr synsundersøkelser til grupper som ikke kan komme til lokalene på Ål.

 

– Dette tilbudet gjelder spesielt sykehjemmene, og er veldig populært blant de eldre, sier Målfrid Bergaplass.

 

 

 

Kontaktperson:

Målfrid Bergaplass, eier og daglig leder i Alliance Optikk Ål, telefon 32 08 55 99


Kategorier: Pressemeldinger


Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja