JUBLER FOR GJEV PRIS: Målfrid Bergaplass og Elisabeth Perstølen kunne slippe gleden løs da Alliance Optikk nylig kåret Alliance Optikk Ål til årets butikk.  

Alliance Optikk Ål har fått utmerkelsen «Årets butikk» i en landsdekkende kåring. I tillegg kapret de også tittelen «Årets kampanjeleder», som gikk til Elisabeth Perstølen.

 

– En stor ære, og en inspirasjon til å stå på for å levere gode tjenester til kundene våre, sier Målfrid Bergaplass, som er eier og daglig leder i forretningen.

 

Alliance Optikk Ål, er optikerbutikken på Ål, og jobber målbevisst med utvikling og nye konsepter.

 

Butikken er en del av kjeden Alliance Optikk, som står bak kåringen.  Alliance Optikk Ål er dermed rangert på topp blant nærmere 80 optikerforretninger.

 

For en tid tilbake inngikk butikken også et samarbeid med kjeden HearMe, som er i ferd med å etablere regionale servicepunkter i hele landet. Gjennom dette konseptet kan optikerforretninger også tilby service på høreapparater samt salg av forbruksmateriell og enkle hjelpemidler til hørselshemmede.

 

– Her i Hallingdal er vi foreløpig alene om dette, så vi dekker et ganske stort område. Brukere av høreapparater i store deler av område kan kutte reisevei og spare tid på denne måten. Muligheten til å få slik hjelp i nærmiljøet blir et viktig tilskudd til dagens løsninger.

 

Alliance Optikk Ål har 3 ansatte, hvorav en optiker. Forretningen reiser også ut og tilbyr synsundersøkelser til grupper som ikke kan komme til lokalene på Ål.

 

– Dette tilbudet gjelder spesielt sykehjemmene, og er veldig populært blant de eldre, sier Målfrid Bergaplass.

 

 

 

Kontaktperson:

Målfrid Bergaplass, eier og daglig leder i Alliance Optikk Ål, telefon 32 08 55 99Kategorier: Alliance butikker Pressemeldinger

Postet av Alliance Optikk Norge© 2019 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies