Meny

 

Ved hjelp av dyktig audiograf og det siste innen hørselsteknologi tilbyr vi nå høreapprater og hørselshjelpemidler uten ventetid. Hos oss kan du ta hørselstest, få tilpasning/justering av høreapparater og veiledning.

Det er et nært samspill mellom syn og hørsel, ikke minst ved nedsatt funksjonsevne i den ene av disse to sansene. Derfor er det naturlig og praktisk og nå kunne tilby dette i samme butikk.

 


 

Vi hjelper deg med

  • Hørselstest
  • Høreapparattilpasning
  • Alle typer formstøpte spesialpropper, hørselvern og monitoring
  • Tilleggsutstyr til høreapparat (fjernkontroll, streamer til mobil, tv-adapter, mikrofon)
  • Salg av hørselstekniske hjelpemiddel
  • Ørepropper til høreapparat
  • Salg av batterier og renseutstyr
  • Hjemmebesøk
  • Justering, service og reparasjoner
 
 

 

OPTIKER + AUDIOGRAF

Vi tar vare på både synet og hørselen din

Flere steder i landet har HearMe har hørselsavdeling sammen med Alliance Optikk. Her vil du møte audiograf som kan tilby hørselstest, tilpasning/justering av høreapparater og veiledning.
Bakgrunnen for dette tilbudet er at det er ofte er både lang ventetid og lang reisevei for slike tjenester, noe som kan være belastende for mange. Det er et nært samspill mellom syn og hørsel, ikke minst ved nedsatt funksjonsevne i den ene av disse to sansene. Derfor er det naturlig og praktisk og nå kunne tilby dette i samme butikk.

Nyere forskning viser at synet og hørselen, våre to viktigste sanser, jobber sammen og utfyller hverandres funksjon i større grad enn tidligere antatt. Mennesker med nedsatt funksjon i en av disse sansene bruker den andre sansen ubevist for å tolke, og omforme informasjonen fra lyd til bilde, eller fra bilde til lyd. I en samtale bruker vi også øynene til å forstå hva den andre sier. Er det flere som er med i en samtale kan dette gi store utfordringer for en som har redusert hørsel.

 
 
I dag er det over 250.000 brukere av høreapparater, eller ca. 5 % av befolkningen, i løpet av få år vil andelen av hørselsproblemer øke 3-4 ganger. Det blir anslått at ca . 20 % av befolkningen i den vestlige delen av verden kan ha behov for et hørselshjelpemiddel for å fungere bedre i samfunnet.
 
Når det gjelder syn bruker 8 av 10 briller daglig til å gå med, eller til å lese. Brillebruk er så vanlig i dag at få ser på dette som et handikap. Nedsatt hørsel og nedsatt syn kommer begge naturlig med alderen og bør derfor kontrolleres jevnlig. Å gå til optikeren er naturlig, men å gå til en Audiograf, spesialisten på hørsel, gjør man så sent som mulig i livet og gjerne først når de rundt en er lei av å gjenta beskjeder og at beskjeder blir misforstått.

// Finn din nærmeste hørselsavdeling her

 

 


 

Vi hjelper deg til å høre bedre, med eller uten høreapparater

Er du bruker av høreapparater og trenger service på disse kan vi hjelpe deg. Vi utfører små reparasjoner i butikken og er behjelpelig med å sende høreapparatene inn til merkeverksted for større reparasjoner.
 
syn-hørsel_2
 

Vedlikehold og service på høreapparater

Det viktigste med bruk av høreapparater er daglig vedlikehold av disse og vi har mange gode råd til deg. F.eks tilbyr vi rensemidler for ørepropper, lydslanger, tynnslanger, nye filtere og domer. For høreapparatet har vi tørkebokser for å hindre bakterievekst og fukt som kan skade elektronikken. Våre ansatte er kurset for å hjelpe deg med daglige service og vedlikehold av høreapparatene.
 
Ønsker du ikke å bruke høreapparater, men skulle ønske du hørte litt bedre i noen situasjoner, har vi enkle samtaleforterkere og lyttehjelpemidler som
er tilpasset til ditt behov.
 

Reparasjon av høreapparater

Er uhellet ute og batteriskuffen går i stykker, høreapparatet piper eller slutter å virke, er vi nærmest for å hjelpe deg. Hvis vi ikke har den riktige delen til ditt høreapparat vet vi hvor spesialistene finnes, og kan kontakte disse for deg. Men som regel kan vi hjelpe deg i løpet av en time eller to. Vi har kompetanse til å hjelpe deg i normale åpningstider alle handelsdager.
 

Rensemidler for ørepropper og høreapparater

Et høreapparat er et komplisert elektronisk instrument som er følsomt for fuktighet. Høreapparat bæres tett på kroppen og absorberer fuktighet. Vi har hjelpemidler for å fjerne fuktigheten fra høreapparatene på en enkel måte. Like naturlig som tannpussen om kvelden bør en gi litt oppmerksomhet til høreapparatene som skal hjelpe deg i sosial omgang med mennesker hele dagen. Be om informasjon på hva som finnes for rengjøring og vedlikehold av høreapparatene.
 

Hjelpemidler for bedre høreapparat hygiene

Bakterier og smuss på høreapparater og ørepropper trenger ikke å være farlig eller sykdoms fremkallende. Høreapparater og ørepropper kan enkelt rengjøres når en har de riktige hjelpemidlene, det kan du få hos oss sammen med veiledning i bruk og gode råd. Vet du at det finnes en liten boks som ved hjelp av varmluft og UV-lys tørker og desinfiserer høreapparatene dine når du sover?
 

 

Vi hjelper deg som trenger bedre TV-lyd eller annen samtaleforsterking

Det er ingen grunn til å skru opp TV `en på full styrke for den som hører dårligst i familien. Vi har hørselshjelp som kobles til TV`en, og som gir individuell tilpasset
lyd for den som trenger hørselshjelpen. Vi har tekniske hjelpemidler for den som har høreapparater og den som ikke bruker høreapparater. Be om informasjon på samtaleforsterker og annen lydforsterkning tilpasset ditt behov.
 

Vi kan forsikre høreapparatene dine

Høreapparater er kostbare for den som er avhengig av dem. Tap eller skade kan bli dyrt hvis du er riktig uheldig. Vi kan tilby en enkel og grei forsikring som gir deg den tryggheten du trenger uten at det koster for mye. Be om informasjon på hvordan HearMe sin høreapparat-forsikring kan hjelpe deg. Høreapparatene trenger ikke å ha blitt kjøpt hos oss, vi forsikrer også høreapparater du har fått hos NAV.
 
 

Close

Handlekurv

Innlogging

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Nei Ja