1000 kroner rabatt på solbriller med styrke frem til 1. april!


Hos oss får du solbriller med din brillestyrke til lave priser.
Slik kan du både se bra ut, og få med deg det som skjer.

Akkurat nå får du 1000,- rabatt på solbriller med styrke over 3000,- og 500,- rabatt på solbriller med styrke over 1500,-


Øynene dine vil elske Pure 01-day kontaktlinser


Pure 01-day kontaktlinser fås kun hos Alliance Optikk. Pure 01-day er komfortable endagslinser som beskytter øynene dine mot dehydrering, samtidig som den gir deg klart syn hele dagen. Den perfekte linse for en aktiv hverdag! Opplev brillefrihet med kontaktlinser.


DAILIES TOTAL1® progressive linser


Dailies Total 1 Multifocal er progressive kontaktlinser designet for klart syn på alle avstander. Opplev friheten med kontaktlinser uten å gå på kompromisser med synet. Frem til november får du også prøve linsene gratis i 10 dager!


Uforstyrret syn med premium progressive briller og kontaktlinser


Ny teknologi gir de beste progressive brilleglassene og kontaktlinser tilpasset det livet vi lever i dag. De alle mest fornøyde kundene er de som bruker både briller og linser - til ulike anledninger. Kom innom å opplev forskjellen! Frem til november får du også 10 dager med gratis linser.


Vintage Collection - Vårens retromote fra Ray-Ban, J.F. Rey og Marc O'Polo


Retrotrenden er i vinden som aldri før, og preger motebildet for fullt. Vår Vintage Collection fra Ray-Ban, J.F.Rey og Marc O'Polo samt flere merker henter inspirasjon fra slutten av det klassiske 50-tallet, det livlige 70-tallet og frem til det fargerike 80-tallet. Nå er butikkene fylt opp med de nyeste modellene, så vær rask, de mest populære modellene forsvinner fort.


Se bra ut med briller fra Marc O'Polo EyewearMaui Jim - solbriller med overlegen beskyttelse for øynene


Maui Jim - solbriller fra Hawaii med eller uten styrke. Alle solbrillene fra Maui Jim er polariserte, fargeforsterkende, antirefleksbehandlet, har optiske glass med herdet overflate, har vann- og fettavvisende overflate.


Små øyne trenger også beskyttelse


Solbriller er like viktig som solkrem, både for små og store. Barnesolbrillene bør være polariserte som gir små øyne beskyttelse mot UV-stråler og god komfort. Gjør deg og dine klare for sommeren!


Unngår tørre øyne


Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege eller optiker. Tørre øyne, eller tørt øye-syndrom, er en tilstanden gir ubehag, synsforstyrrelser og en ustabil tårefilm og kan potensielt skade øyets overflate. Tilstanden ledsages av at tårefilmen blir skadet og betennelse på øyets overflate kan oppstå.


Marc O'Polo Eyewear solbriller med eller uten styrke fra kr 1.990,-


Påsken er rett rundt hjørnet og det er tid får å skaffe deg solbriller. Nå får du solbriller fra kvalitetsmerke Marc O'Polo Eyewear fra kr 1.990,- med sin styrke i glassene.© 2018 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no