Progressive briller og linser for deg over 40 år

Føler du deg truffet? Det er det mange som gjør. Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Men fortvil ikke – du trenger bare ta turen til oss for en synsundersøkelse, så finner vi briller eller linser som passer til deg.

 

Hva er presbyopi?

Presbyopi kalles også aldringssyn. Som mange andre ting i livet er presbyopi en av de tingene vi ikke kan unngå. Det spiller ingen rolle hvor bra eller dårlig synet ditt er fra før, når du kommer i en viss alder vil øynene dine miste evnen til å fokusere på nært hold.

Forandringen som skjer skyldes at den fokuserende linsen i øyet blir stivere og mindre elastisk etter at du fyller 40, og dermed blir det vanskeligere å fokusere på nært hold.

Med progressive brilleglass eller multifokale kontaktlinser kan du se klart både på langt hold, mellomavstand og nært.

Bestill synstest her

eller

⇢ Finn din nærmeste optiker

 

PROGRESSIVE KONTAKTLINSER

Designet for klart syn på alle avstander

Ny teknologi gir de beste kontaktlinser tilpasset det livet vi lever i dag, der de fleste gjøremål utføres på en armlengdes avstand. Kontaktlinsene gir glidende overganger fra nær til mellomavstand og avstand. Du kan sjekke smarttelefonen, arbeide på datamaskinen eller se på TV – uten å inngå kompromisser. I dag er vi mer visuelt bevisste og har en krevende hverdag – vi ønsker oss i mange sammenhenger et alternativ til briller uten at det skal gå på bekostning av synet.

Kom innom og prøv linsene i dag!

 

DAILIES TOTAL1® Multifocal

Den første og eneste multifokale linsen som kombinerer et materiale med gradert vanninnhold med SmarTears™. Det gir en linse med lav friksjon, høyt vanninnhold i overflaten og som bidrar til å stabilisere tårefilmen.

Passer for deg som er ute etter unik kontaktlinseteknologi og som søker komfort, redusert tørrhet og problemfritt syn.

Dailies Total1 Multifokal linser

DAILIES® AquaComfort PLUS® Multifocal

Den eneste kontaktlinsen med blunkeaktivert fuktighetsteknologi for oppfriskende komfort.

Passer for deg som ønsker bekvemmeligheten med dagslinser til en gunstig pris.

 

Dailies AquaComfort Plus Multifokal linser

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal

Den eneste multifokale månedslinser med Smartshield™-teknologi som motvirker belegg og HydraGlyde® Moisture Matrix for langvarig fukgtighet på  linseoverflaten, som gir varig komfort fra dag 1 til dag 30.

Passer for deg som skifter fra 14 dagerslinser eller foretrekker månedslinser.

AirOptix HydraGlyde multifokal linser

 

 

PROGRESSIVE BRILLEGLASS

Glassene i Varilux® X-serien er Essilors beste progressive brilleglass og lar deg ta inn alle detaljer innen armlengdes avstand – og bortenfor – med høy presisjon.

Essilor Varilux® er det progressive brilleglasset som er mest solgt i hele verden. Essilor Varilux® gir umiddelbart skarpt og uanstrengt syn på næravstand, på lang avstand og på alle avstander imellom. Du kan nyte de jevne overgangene med det samme du tar på deg brillen. Essilor Varilux® gjør det mulig for presbyope personer (gjerne 45+) å fortsette sine aktiviteter, både privat og på jobben, med selvtillit og evne til å nyte alt livet har å by på.

 

Fordeler:

  • Total frihet – Opplev alle detaljer innen armlengdes avstand og bortenfor med høy presisjon
  • Utvidet syn – Aktiviteter som å lese på sengen, bruke digitale enheter og sjekke GPS-en mens du kjører er nå blitt mye enklere.
  • Mindre hodebevegelser – Fordi du ikke trenger å lete etter det riktige punktet ved å vri på hodet, blir det mindre belastninger som kan gi nakke- og skulderspenninger*.
  • Multitasking – Du kan fortsette som vanlig og gjøre flere ting samtidig uten å forstyrres av dårlig syn
  • Skreddersøm – Essilor brilleglassene kan skreddersys til begge dine øyene og gi deg det beste synet for deg

* Varilux®-brukertest utført av uavhengig 3. part – Single-center study. – Eurosyn – Frankrike (n=42), 2016.

Progressive briller fra Essilor Varilux

 

⇢ Finn din nærmeste optiker

 

Kampanjeperiode 1. oktober – 15. november 2018.


© 2019 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no    |    Personvern    |    Cookies