Meny

Aloha! Maui Jim - solbriller med overlegen beskyttelse for øynene


Mange mener at Maui Jim er verdens beste solbrille! Alle solbrillene til Maui Jim har polariserte glass som tar bort 99,9% av reflekser og 100% av de skadelige UV-strålene. Glassene er ekstremt overflatesikre mot riper og har fargeforsterkende filter som bruker det naturlige lyset for å forbedre farge og klarhet. Modellene leveres også med styrke (+3,00 til -6,50), både enstyrke og progressive.

Maui Jim ble etablert av Walter Hester i Lahaina, Hawaii i 1980. Solbrillene ble først introdusert til turister på solsengene ved hotellbassengene på den kjente ferieøya, og ble veldig godt mottatt. Maui Jim er nå blitt verdens raskest voksende produsent av polariserte solbriller.

Alle solbrillene til Maui Jim er polariserte, har antirefleksbehandling og er vann og oljeavstøtende

Maui Jims patenterte PolarizedPlus2 anvender opp til ni lag av beskyttelse for å ta bort 99,9% av reflekser og 100% av skadelige UV-stråler. Maui Jim solbriller har en egen patentert glass som bruker det naturlige lyset for å forbedre farge og klarhet.
Glassene er også overflatebehandlet som hindrer at vann og snø setter flekker. Dette gjør det også enklere å fjerne fett- og fingermerker. Takket være Maui Jims clearshell-behandling, er glassene også ekstremt overflatesikre mot riper.

Disse brillene må oppleves!

Lær mer om Maui Jim solbriller her
Close

Handlekurv

Innlogging

Logg inn med sms engangspassord

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja