Meny

Aktuelt

Ray Ban Round – solbrillenyhet 2015

RayBan round - solbrille nyhet

Solbrilletrender 2015

Vi ser runde former, ofte kulerunde, med fokus på funksjon og komfort. Tilbakevendende er materialer som gummi for optimal passform og teknikk kombinert med moderne egenskaper. Andre gjennomsyrende trender er mønstre, uventede fargekombinasjoner som turkis med lilla og detaljer på innsiden av innfatningen i form av signatur eller dekorasjon. Selv speilglass og graderte glass er helt rett i 2015 og har overtatt i form av iøynefallende flash kombinasjoner.

Et sikkert stilvalg

Den klassiske runde når nye høyder med den stilige RB2180, et absolutt must i samlingen din. Moderne design er sentralt i denne acetateinnfatning og kombinerer det super trendy runde med Ray-Ban formede ender. Graderte glass er et sikkert kort i år og gjenspeiles i modellens ulike fargekombinasjoner. Kanskje tør vi selv spå at denne nye perlen er en fremtidig ikonmodell under oppsving.

Ray-Ban Round 2015

De nye modellene finner du hos utvalgte Alliance Optikk butikker.


Kategorier: Solbriller Trender


Close

Handlekurv

Innlogging

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger

Ønsker du linsekontroll abonnement?

Alle linsebrukere oppfordres til å ta jevnlige kontroller fordi øyehelsen best ivaretas ved trygg og sikker bruk av riktige linser. Derfor bør du inkludere linsekontroll 1 gang i året som en del av ditt linseabonnement hos din angitte optiker.
Pris: kr 80kr,- pr. mnd

Velg din optiker

Nei Ja