1. Din avtale med Alliance Optikk AS

Denne personvernerklæringen er en del av vilkårene for bruk av appen Alliance Optikk Kundeklubb (“AOK”) og dermed en del av avtalen mellom deg som som bruker og Alliance Optikk AS («vi» eller «oss»).

 

2. Formålet med behandling av dine personopplysninger

AOK behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven. Formålet med vår behandling av personopplysninger ved din bruk av AOK er i første rekke å oppfylle de forpliktelsene Alliance Optikk AS har påtatt seg for gjennomføring av avtalen. I AOK behandles personopplysninger også blant annet til følgende formål:

  • Kundeoppfølging og markedsføring for butikker i vår kjede.
  • Videreutvikling og forbedring av AOK.
  • Informasjon til deg om forbedringer og nyheter

AOK vil også behandle personopplysninger i den grad lovgivningen påbyr eller gir adgang til det eller at du har samtykket til slik behandling.

 

3. Tilganger i AOK

AOK ber om forskjellige tilganger til din mobiltelefon for at AOK skal fungere. Disse tilgangene er:

  • Lokasjon – slik at du kan finne våre butikker i nærheten av der du er. Du kan skru av tilgangen til stedstjenester for AOK i telefonens innstillinger, men vær oppmerksom på at funksjonen for å finne brukersteder i nærheten av der du er da ikke vil fungere.
  • Mobildata – for at du skal kunne bruke AOK når du ikke er tilknyttet et trådløst nett.
  • Varslinger – slik at AOK får mulighet til å sende meldinger til din mobiltelefon på vegne av butikker du har valgt som favoritter, samt andre nyheter og tilbud vi tror kan ha din interesse.

 

4. Hvilken informasjon lagrer vi

AOK lagrer opplysninger som du selv oppgir i AOK når du registrerer deg eller endrer profilopplysningene dine, som genereres når du bruker tjenesten, f.eks. kjøp som gir deg bonuspoeng, timer du har bestilt i butikk, rabattkuponger, klippekort, og annen informasjon om tjenester og produkter du kjøper. Velger du å opprette interesser, lagres også disse for å gjøre din brukeropplevelse bedre.

  • Ditt navn, telefonnummer, e-postadresse, kjønn, fødselsdato og om du er linsebruker eller ikke.

 

5. Innhenting av personopplysninger fra offentlige registre

AOK kan innhente informasjon om deg fra offentlige registre dersom dette er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg etter avtalen eller forpliktelser hjemlet i lov.

 

6. Utlevering av personopplysninger

Informasjon som kan knyttes til deg som person vil ikke bli delt med andre med mindre det følger av denne avtalen, er hjemlet i lov eller at du spesifikt har samtykket til det.
Når du oppretter en AOK-profil, kan du f.eks. invitere andre til å benytte AOK, og dele tilbud du har fått via sosiale medier. Mottaker vil da kunne se ditt navn som den som inviterer vedkommende.

 

7. Kundeoppfølging og markedsføring

AOK vil informere deg om nyheter knyttet til AOK og tilbud fra våre butikker. Dette innebærer at vi kan sende deg nyttig informasjon og tilbud om produkter og tjenester ved hjelp av elektronisk kommunikasjon i AOK-appen, til ditt mobilnummer eller til din oppgitte e-postadresse. Samtykke etter denne bestemmelsen omfatter elektronisk markedsføring av alle typer produkter og tjenester, og ikke bare produkter du tidligere har samtykket til. Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake ved å henvende deg til oss.

 

8. Innsyn, retting og sletting

Du kan få innsyn i de opplysningene vi har registrert om deg ved å sende en skriftlig og undertegnet henvendelse til oss. Du kan også be om å få rettet opplysninger om deg som ikke er korrekte. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med avtalen. Etter dette vil opplysningene slettes eller anonymiseres, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lov.

 

9. Sikring av personopplysninger

Personopplysninger som AOK samler inn, lagres og behandles på en trygg og sikker måte. Vi har etablert og dokumentert rutiner og tiltak som skal sikre opplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet i henhold til personopplysningsloven § 13.

 

10. Endringer

Vi kan endre denne personvernerklæringen for å følge lovmessige krav, samt vår egen praksis for innsamling og behandling av data. Ved større endringer vil du måtte godkjenne vilkårene på nytt.

 

11. Behandlingsansvarlig

Smartwaves AS er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne personvernpolicyen. Dersom du har spørsmål rundt AOKs personvernpolicy, ta kontakt med oss på support@smartwaves.no.

 


 

Vilkår for bruk av Alliance Optikk Kundeklubb (AOK) pr. 01.01.2018.

1. Gratis nedlasting, gratis bruk

AOK er en gratis tjeneste fra Alliance Optikk AS med det formål å gjøre det enklere for deg å ha dialog med optikeren din, bestille timer, bestille linser, motta tilbud, finne butikker og benytte deg av tjenester Alliance Optikk AS tilbyr.
Når du tar i bruk AOK, aksepterer du å motta varslinger, sms og e-post fra tjenesten. For vår behandling av dine oppgitte opplysninger, se personvernerklæringen. Vilkår og personvernerklæring finnes også på din brukerprofil i AOK og på Alliance Optikk AS sine nettsider, www.allianceoptikk.no.

 

2. Oppgi korrekte opplysninger

Dine oppgitte opplysninger er en del av avtalen med oss. Alliance Optikk AS forbeholder seg retten til å foreta endringer, eller slette en profil dersom opplysningene ikke er korrekte.

 

4. Bonuspoeng

Opptjente bonuspoeng har en varighet på 3 år før de løper ut. Bonuspoeng som ikke er løst ut vil løpe ut på dagen tre år etter at de ble opptjent.

 

5. Utmelding av AOK

For å melde deg ut av AOK, avinstaller appen og fyll ut skjemaet på følgende nettside for å sørge for at din profil blir slettet: allianceoptikk.no/din-fastoptiker/kundeklubb/

 

6. Ansvar

Alliance Optikk AS og Smartwaves AS er ikke ansvarlig for at tilbud du mottar er korrekte, kampanjeinnhold, og heller ikke for kostnader direkte eller indirekte knyttet til datatrafikk fra f.eks. mobiloperatører eller andre tilbydere. Alliance Optikk AS og  Smartwaves AS er heller ikke ansvarlig for evt. feil ved, eller misbruk av, sms-tjenester. Alliance Optikk AS og Smartwaves AS fraskriver seg ethvert ansvar for feil ved tjenesten som medfører at du ikke kan benytte deg av tilbud eller opptjene bonuspoeng eller andre fordeler på et gitt tidspunkt.

 

7. Endringer i vilkår

Alliance Optikk AS og Smartwaves AS kan når som helst endre vilkårene, og be deg akseptere disse på nytt ved endringer i tilbudet eller funksjonalitet på tjenesten.

 


© 2018 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no