Vintage og retro solbriller. Marc O'Polo fra Alliance Optikk.

Retrotrenden er i vinden som aldri før, og preger motebildet for fullt. Vår Vintage Collection henter inspirasjon fra slutten av det klassiske 50-tallet, det livlige 70-tallet og frem til det fargerike 80-tallet. Nå er butikkene fylt opp med de nyeste modellene, så vær rask, de mest populære modellene forsvinner fort.

 

Vårens briller og solbriller kjennetegnes med:

  • Runde briller og solbriller
  • Oversize briller
  • Gull og metall
  • Flate brilleglass i lett fargede i toner som gult, rosa og orange
  • Speilglass i spennende farger
  • Tykke acetat-innfatninger med karakter

Ray-Ban

Ray-Ban har briller og solbriller for alle ente det er barn, ungdom, voksne eller eldre. Ikoniske briller som Aviator Clubmaster og Wayfarer er klassikere som alltid vil være i sin opprinnelige versjon, men som også ligger i designernes bakhode, som inspirasjon, ved utvikling av nye modeller og materialer.

I 1937 introduserte Ray-Ban modellen Aviator som er utviklet som en solbeskyttelse for amerikanske jagerflypiloter. Ordet Ray-Ban fra kommer fra Ray = stråle og Ban = blokkere – blokkere stråler rett og slett! Siden da har Aviatorene skapt et helt segment blant solbriller, og nesten alle merker har laget sin versjon av den opprinnelige pilotbrillen. Aviator-modell brukes av alt fra piloter og yrkessjåfører, til de mest moteriktige kjendisene. Mange av Ray-Ban sine brillemodeller har vært en favoritt blant en rekke kjendiser i flere tiår og frem til i dag. Wayfarer fra 1952, er en modell som ble favoritt blant Hollywood-kjendiser. Merket er i stadig utvikling og et eksempel på den nyeste modellen, som allerede har blitt et ikon, er Clubround, som er bygget videre på Clubmaster fra 1986.

Ray-Ban Signet
Ray-Ban Clubround
Ray-Ban Round
Ray-Ban Phanto

J.F.Rey

J.F.Rey er håndlagde briller og solbriller, designet og laget av en av verdens største brilledesignere; Jean-François Rey. Han har designet briller i over 40 år, og sammen med sin kone, Joëlle Rey, har de skapt et fargerikt og unikt preg på kolleksjonene sine. De reiser rundt i verden for å finne inspirasjon i musikk, natur og kultur – og da spesielt i den Japanske kulturen. Jean-François sitt motto ”Ikke vær en slave av trender – lag din egen personlighet”, forteller mye om designet på brillene.

Brillene er sterkt preget av individualisme, og tanken er at brillene skal bli en del av brukernes personlighet. Det finnes en brille for alle personligheter – og alle aldre. Tanken bak brillene, er at de skal være så unike som overhodet mulig. Derfor produseres alt kun i små serier – med 30-40 nye modeller hver sesong. Det ligger svært mye arbeid bak hver brille, og det kan ta over et år fra design og idé til ferdig brille. Nøkkelordet for brillene er spennende former og farger, og gjerne en blanding av ulike farger. Mange av brillene bærer preg av retro, og en av kolleksjonene er basert på tegninger fra Jean-François sin første kolleksjon i 1985.

J.F.Rey Roadster
J.F.Rey 1402
J.F.Rey Peter
J.F.Rey 1399

Marc O’Polo Eyewear

Heldigvis finnes det enkelte design som alltid leverer. Sesong etter sesong! Ett av disse merkene er Marc O’Polo, som siden slutten av 60-tallet har vært synonymt med urban, ledig og klassisk mote av høy kvalitet. Marc O’Polo ble grunnlagt i 1967. Bak ideen sto to svensker og én amerikaner. Rolf Lind, Göte Huss og Jerry O’Sheets somstartet med et lite lokale og noen få plagg. Men med kreative kolleksjoner, sko, briller, vesker og interiør har Marc O’Polo etablert seg selv som et suksessbrand av internasjonalt format.

Marc O’Polo representerer en avslappet og urban livsstil på et raffinert nivå. Dette er briller og solbriller for motebevisste individualister av begge kjønn; mennesker med sterke krav til kvalitet og snitt. Det skal være klassisk, men ikke kjedelig. Funksjonelt, men også elegant. Tidløst, men samtidig trendy.

Marc O’Polo Eyewear er Alliance Optikk alene om å selge i Norge.

Marc O'Polo Eyewear solbrille
Marc O'Polo Eyewear brille dame
Marc O'Polo Eyewear solbrille
Marc O'Polo Eyewear brille

 

Merker og modeller varierer fra butikk til butikk.

Finn din nærmeste butikk her


© 2018 Alliance Optikk    |    Allianceoptikk.no